آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

تفکیک بودجه فرهنگی دانشگاه ها از سایر هزینه ها

معاونان فرهنگی دانشگاه ها در بیانیه ای بر تفکیک بودجه فرهنگی این مراکز از سایر بودجه ها و هزینه ها تاکید کردند.

به گزارش مهر به نقل از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شرکت کنندگان در نشست معاونان فرهنگی اجتماعی و فرهنگی دانشجویی دانشگاها ضمن تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و بهره مندی از رهنمود مقام معظم رهبری، براهمیت مقوله فرهنگ در دانشگاه‌ها در راستای صیانت از سرمایه های فرهنگی، سرزندگی و بالندگی دانشجویان، در سال تحصیلی جدید، که با شورحماسه حسینی مقارن است، برای تقویت جایگاه معاونت های فرهنگی و اجتماعی به عنوان رکن اصلی تربیت نسل جوان دانشجو در دانشگاه های کشور بر مولفه هایی تاکید کردند.

لزوم توجه جدی به تقویت اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها و جدا کردن ردیف بودجه و اعتبارات فرهنگی از سایر هزینه ها، توجه و لحاظ کردن فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در برنامه رتبه بندی دانشگاهها، بازنگری و روزآمدسازی مقررات، آیین نامه ها و دستورالعمل های مربوط به ساماندهی و نظارت بر فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها و ضرورت شفاف سازی در آیین نامه های نظارتی از جمله این مولفه ها هستند.

همچنین حمایت هدفمند از انجمن های علمی – دانشجویی به عنوان ظرفیت های کم نظیر برای تحقق اهداف و ماموریت های دانشگاه برای توسعه آموزش های غیر رسمی، کارآفرینی و توسعه تعامل میان جامعه و دانشگاه، معاونان فرهنگی و اجتماعی برای توسعه و تعمیق مشارکت دانشجویان دارای سلایق مختلف از دیگر مولفه ها به شمار می روند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.