آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

سال تحصیلی جدید با حضور رئیس‌جمهور آغاز شد

سال تحصیلی ۹۷-۹۸ با نواخته شدن زنگ دبیرستان دخترانه نمونه دولتی عترت توسط رئیس‌جمهور آغاز شد.

سال تحصیلی ۹۷-۹۸ با نواخته شدن زنگ دبیرستان دخترانه نمونه دولتی عترت توسط رئیس‌جمهور آغاز شد.

به گزارش تسنیم، سال تحصیلی 97-98 با حضور حدود 14 میلیون دانش آموز در سراسر ایران اسلامی امروز یکشنبه اول مهر به طور رسمی با نواخته شدن زنگ دبیرستان دخترانه نمونه دولتی عترت توسط حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس‌ جمهور، آغاز شد.

سال تحصیلی جدید با حضور رئیس‌جمهور آغاز شد

همزمان با این مراسم، بهره‌برداری از 59 پروژه آموزشی در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه نیز از طریق ویدئوی کنفرانس و با پیام رئیس‌جمهور آغاز شد.

روحانی با تشکر از زحمات کسانی که در بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه مشارکت دارند و با درود فرستادن به روح شهدای حادثه تروریستی روز گذشته اهواز دستور افتتاح مدارس بازسازی شده کرمانشاه را صادر کرد.

مراسم رسمی شروع سال تحصیلی جدید با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و خیر مقدم و گزارش وزیر آموزش و پرورش آغاز شد.

رئیس‌جمهور ساعت 8 بامداد و پس از به صدا درآوردن نمادین زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، در جمع دانش‌آموزان و مسئولان این دبیرستان سخنرانی و در تداوم سنت طرح پرسش مهر از دانش‌آموزان، امسال نوزدهمین پرسش مهر را طرح خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.