آخرین خبرهشدار سردار کارگر درباره اظهارنظرهای غیرواقعی در موضوعات دفاعی
1بازدید

خانه پدری فروغ فرخ‌زاد ثبت ملی شد

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از ثبت ملی خانه پدری فروغ فرخ‌زاد خبر داد.

به گزارش میزان، علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،گفت: خانه پدری فروغ فرخ‌زاد، شاعر معاصر ایرانی، با شماره ۳۲۱۰۸ ثبت ملی شد.

وی افزود: بسیاری از آثار فروغ فرخ‌زاد در این خانه متولد شده و این خانه علاوه بر تاریخی بودن، دارای شئون ادبی و ملی است.

مونسان تصریح کرد: با ثبت ملی این خانه تاریخی، از تخریب آن جلوگیری به‌عمل می‌آید.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: این سازمان برای ثبت ملی و صیانت از آثار مربوط به مفاخر ادبی اهتمام دارد و رویکرد سازمان صیانت هرچه بهتر از آثار مربوط به مفاخر ادبی است.

مونسان در ادامه اظهار کرد: تاکنون به همت سازمان میراث‌فرهنگی، خانه‌های تعدادی از هنرمندان، شاعران، علما و مفاخر ادبی و ملی به منظور صیانت هرچه بهتر از این آثار، ثبت ملی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.