آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

مرگ تلخ پسربچه در آهن‌پاره پژو ۲۰۶

مرگ تلخ پسربچه در آهن‌پاره پژو ۲۰۶

تسنیم نوشت: برخورد شدید خودروی پژو ۲۰۶ با یک دستگاه کامیونت خاور منجر به مرگ تلخ پسربچه هفت ساله شد.

ساعت 15:20 روز گذشته بر اثر برخورد شدید دو دستگاه خودرو در مسیر جاده ورامین ـ غنی‌آباد، کمربندی دوم به سمت سه راه سیمان و اطلاع این حادثه به سامانه 125، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی تهران، آتش‌نشانان ایستگاه 86 را به محل حادثه اعزام کرد.

جعفر شکرانه مهربانی؛ رئیس ایستگاه 86 درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: بر اثر برخورد شدید خودروی پژو 206 با یک دستگاه کامیونت خاور، سه نفر از سرنشینان خودرو 206 داخل خودرو محبوس شده بودند که با تلاش آتش‌نشانان، پس از ایمن‌سازی محل حادثه، با استفاده از تجهیزات مخصوص، محبوس‌شدگان از داخل خودرو به بیرون منتقل شدند.

وی افزود: مصدومان این حادثه دو مرد 35 و 37 و پسربچه هفت ساله بودند که پس از معاینات اولیه مشخص شد پسر بچه در اثر شدت جراحت در این حادثه جان باخته و دو نفر دیگر نیز برای مداوا به مراکز درمانی منتقل شدند.

بنابر اعلام پایگاه خبری 125؛ آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی محل حادثه و تحویل خودروها به عوامل راهور به عملیات خود پایان دادند.

{$sepehr_album_32375}

0000

0000
0000
0000

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۵ ۰۹:۴۸

چرا كيسه هوا عمل نكرده؟

حسین۱۳۹۷/۰۷/۰۵ ۰۹:۲۶

این آهن پاره توی بازار 70 میلیون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.