آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

اردن خواستار بازگشایی مرزها با سوریه است

وزیر خارجه اردن اعلام کرد که کشورش خواهان گشودن مرزها با سوریه است، اما این امر در صورتی است که تمامی جزئیات فنی مورد بررسی قرار بگیرد و در مورد آنها توافق حاصل شود.

وزیر خارجه اردن اعلام کرد که کشورش خواهان گشودن مرزها با سوریه است، اما این امر در صورتی است که تمامی جزئیات فنی مورد بررسی قرار بگیرد و در مورد آنها توافق حاصل شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن تاکید کرد: ما اساساً خواهان گشودن مرزها هستیم، کمیته فنی در حال حاضر نشست‌هایی را برای توافق درمورد جزئیاتی که بر اساس آنها مرزها گشوده می‌شود، برگزار می‌کند.

وزیر خارجه اردن در ادامه افزود: اردن مرزهایش را از ابتدا نبسته بود.

پیشتر منابع رسمی اردن از برگزاری کمیته فنی اردنی – سوری خبر دادند که در دوازدهم ماه جاری میلادی به منظور بررسی امکان بازگشایی مرزهای اردن با سوریه برگزار شده بود.

اردن گذرگاه مرزی "نصیب – جابر" را در سال ۲۰۱۵ میلادی هنگام تصرف این گذرگاه توسط افراد مسلح بست. در ژوئن گذشته ارتش سوریه عملیات نظامی‌ را در جنوب این کشور آغاز کرد که منجر به آزادسازی این گذرگاه از چنگ افراد مسلح شد و از همان زمان گروه‌های مردمی اردن خواستار بازگشایی این گذرگاه شدند، چراکه این گذرگاه در بهبود اقتصاد اردن نقش دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.