آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

خاتمی: نامه ام به رهبری محرمانه بود

بعد از انتشار اخباری درباره نامه رئیس‌جمهور سابق به رهبر معظم انقلاب توسط برخی سایتهای خبری که همه از سوی دفتر خاتمی تکذیب شد، اینبار سایت فراکسیون اقلیت مجلس اقدام به انتشار خبری در این زمینه کرد.

خبرآنلاین نوشت:

بعد از انتشار اخباری درباره نامه رئیس‌جمهور سابق به رهبر معظم انقلاب توسط برخی سایتهای خبری که همه از سوی دفتر خاتمی تکذیب شد، اینبار سایت فراکسیون اقلیت مجلس اقدام به انتشار خبری در این زمینه کرد.

پارلمان‌نیوز با اشاره به اینکه نامه مورد اشاره از سوی خاتمی نوشته شده است اما در آذر ماه و نه با محتوایی که در برخی رسانه‌ها آمده است، آورده است: خاتمی اوایل ماه مبارک رمضان این نامه را در 9 صفحه به صورت محرمانه خطاب به رهبر معظم انقلاب نگاشته است.

این نامه توسط یکی از نزدیکان به دست معظم له رسیده و ایشان نیز این نامه که تحلیل جامعی از حوادث روز و بعد از انتخابات و ریشه‌های آن بوده است را مطالعه نموده‌اند. محمد خاتمی در پایان این نامه در مفادی راه‌حل‌های پیشنهادی خود برای برون رفت از وضعیت آن زمان کشور را به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اعلام کرده بود.

خاتمی تاکید کرده است که این نامه به صورت محرمانه و نه عمومی برای ایشان ارسال شده است و صحیح و اخلاقی نیست که جزئیات و مفاد این نامه از جانب او منتشر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.