آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

بنزین در تایوان رایگان شد

شرکت ملی نفت تایوان برای جبران اشتباه خود مبنی بر در اختیار گذاشتن بنزین غیر استاندارد در ماه جاری، از امروز (سه شنبه) به مدت شش ماه بنزین رایگان در اختیار مشتریان قرار می دهد.

شرکت ملی نفت تایوان برای جبران اشتباه خود مبنی بر در اختیار گذاشتن بنزین غیر استاندارد در ماه جاری، از امروز (سه شنبه) به مدت شش ماه بنزین رایگان در اختیار مشتریان قرار می دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از تایوان نیوز،شرکت ملی نفت تایوان (CPC) به دلیل فروش بنزین اکتان بدون سرب غیراستاندارد در بهره زمانی اول تا 21 اکتبر، امروز (سه شنبه) بنزین رایگان در اختیار مشتریان قرار می دهد.
به گفته تای چین مدیر شرکت ملی نفت تایوان، تمام مشتریانی که از اول تا 21 اکتبر از پمپ بنزین ها سوخت دریافت کرده اند می توانند با ارائه فیش قبلی خود به همان مقدار خرید شده از بنزین رایگان استفاده کنند.
به گفته کارشناسان، شرکت ملی نفت تایوان به احتمال زیاد به دلیل این اشتباه باید 400 میلیون دلار تایوان خسارت به عهده بگیرد.
براساس این گزارش، مشتریان خریدار بنزین اکتان بدون سرب از شهرهای نیوتایپه، تایو آن، هینچو و میائولی می توانند با در دست داشتن رسید و یا برگه کارت اعتباری خود از امروز (سه شنبه) تا شش ماه دیگر برای گرفتن بنزین رایگان به پمپ بنزین های این کشور مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۵:۱۶

مثل ايران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۴:۲۹

به این میگن کشور آفرین با این مدیریت

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۵۴

خوش به حال مردم تایوان!البته نه به خاطر اینکه ۶ ماه بنزین رایگان می گیرند بخاطر اینکه مسولین در قبال اشتباهشان پاسخگو هستند و جبران خسارت می کنند

منصف۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۳۹

مردمداری واقعی و احترام به حقوق مردم

عباس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۳۵

به علت استفاده از بنزین غیر استاندارد، خودروی اینجانب دچار مشکل بسیار جدی شد. مثل من خیلی هستند که صدایشان به جایی نمی رسد. یعنی ما از تایوان هم کمتریم!!!!

محمد۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۲۷

این بلاد کفر واقعا دیگه شورشو دراوردن... احترام به حق مردم چه معنی داره اخه؟!!! من نمیفهمم!!! عذرخواهی از اشتباه وجبزان اون؟!!! الله اکبر

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۲۵

از ایران تقلید میکنن

علی بی غم۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۲۴

ارز میشه 20000تومان بعد دولت میگه بنزین در فوب عربی 55سنت و یا 10000تومان و در ایران خیلی ارزونه 1000تومان.! باین میگن چراغ راست زدن و چپ پیچیدن.مردم ما آرزوشون زندگی کشورهای عربی خلیج فارس است. کدام کشور عربی بلای اقتصادی ما برسرشان آوار شده است؟من از خنده مقامات در تلویزیون زیرو رو میشم.

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۱۲

دستشون رو سر ما!

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۱۰

خدایا اونجا کجاست اینجا کجاست ؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۳:۰۹

خداییش این تیتره!!
به مدت شش ماه بنزین رایگان!!!!
این کجاش به مدت شش ماهه

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۲:۴۵

همین امروز میرم بلیط اتوبوس میگیرم از ترمینال جنوب میرم تایوان

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۲:۴۴

دقیقا شبیه مملکت ما پاسخگو اشتباهاتشون هستد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۲:۴۳

درست مثل ایران عمل میکنن؟!

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۱ ۱۲:۴۱

کاش اینجا هم یاد بگیرن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.