آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

3 فرضيه جالب سقوط هواپيمای اتیوپی در لبنان

سرویس بین الملل ـ كارشناسان اظهار داشته اند تحقيقات صورت گرفته درباره علت سقوط هواپيماي مسافري بوئينگ 737 اتيوپي  در دریای مدیترانه بسيار مهم تر از دست يافتن به جعبه سياه آن است.

به گزارش "تابناک" و بر اساس تحلیل" الكفاح العربي" ، تا كنون 3 فرضيه درباره علت سقوط اين هواپيما مطرح شده كه كه هرسه فرضيه از احتمال یکسانی برخوردار هستند.
 
در اولين فرضيه اينگونه مطرح شده كه در هنگام پرواز يكي از مسافران تلفن همراه خود را روشن كرده و امواج صاعقه توانسته اند از طريق امواج راديويي وارد هواپيما شده و انفجار هواپیما را موجب شده است.
 
در فرضيه دوم كه جنبه تروريستي دارد گروهي براين باورند كه اسرائيل اين هواپيما را هدف قرار داده زيرا تعدادي از فرماندهان حزب الله در اين پرواز بوده اند.

حزب الله خبر حضور برخي از فرماندهان در اين پرواز را تكذيب كرده و تاكيد كرده تنها يكي از مسافران اين پرواز از فرماندهان حزب الله بود كه به دليل تاخير و گرفتار شدن در ترافيك به پرواز نرسيد.

برخورد مستقیم صاعقه با هواپيما نيز سومين فرضيه در گزارش "الکفاح" محسوب می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م ر ق۱۳۸۸/۱۱/۱۵ ۰۰:۲۶

اگر فرضیه اول از نظر علمی دارای جایگاه می باشد چرا در مورد خاموش بودن موبایل در پرواز دقت نمی شود و فقط هشدار شفاهی داده می شود

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۱۴ ۲۲:۵۳

فرضیه اول خیلی خنده داره

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۱۴ ۲۱:۵۹

پس دست عوامل خارجي و ايادي استكبار چي ميشه ؟

رضا محمدي۱۳۸۸/۱۱/۱۴ ۱۸:۰۴

با سلام خدمت دست اندر كاران سايت خبري تابناك .
سئوالي از شما داشتم و آن اين است كه:
چرا هنگامي كه از سايت خبري شما بازديد مي كنم ياس و نا اميدي تمام وجود مرا مي گيرد. احساس مي كنم تمام مسئولين كشور فاسد هستند و ملت ايران بيخود براي فلسطين و لبنان طرفداري و هزينه مي كنند.
احساس مي كنم كه در بدبخترين كشور جهان كه مردم آن از گشنگي در حال جان دادن هستند زندگي مي كنم.

علي زروندي۱۳۸۸/۱۱/۱۴ ۱۸:۰۱

با سلام: من يك خلبان هستم
90 درصد فرضيه زير بر ديگر فرضيه ها به واقعيت نزديكتر است" برخورد مستقیم صاعقه با هواپيما نيز سومين فرضيه در گزارش "الکفاح" محسوب می شود"

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.