آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
2بازدید
۰

متهم شدن برخی وزرای دولت جدید عراق به فساد و تروریسم

آیت‌الله محمد یعقوبی، از مراجع دینی عراق از نخست‌وزیر این کشور خواستند درخصوص پیشینه تعدادی از اعضای دولت جدیدش که متهم به تروریسم و فساد هستند، تحقیق کند.

آیت‌الله محمد یعقوبی، از مراجع دینی عراق از نخست‌وزیر این کشور خواستند درخصوص پیشینه تعدادی از اعضای دولت جدیدش که متهم به تروریسم و فساد هستند، تحقیق کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، آیت‌الله محمد الیعقوبی که از بنیانگذاران حزب اسلامی الفضیله عراق نیز هست در بیانیه‌ای اعلام کرد: ملت عراق روزنه امیدی داشتند که دولت جدید دولتی ملی‌گرا باشد و امنیت، خدمات و اقتصاد شکوفا را برای مردم به ارمغان آورد اما امروز پس از اعلام اسامی اعضای دولت جدید، مردم امیدشان را از دست دادند.

وی در ادامه افزود: در دولت تعدادی از افرادی حضور دارند که متهم به انجام فعالیت‌های تروریستی، فساد، جعل مدرک، عضویت در رهبری حزب منحل شده بعث و داشتن تابعیت خارجی هستند.

الیعقوبی از اعضای پارلمان خواست که رای خود را از کسانی که شایستگی کسب رای اعتماد را نداشتند و اتهاماتشان ثابت شده است، پس بگیرند. او گفت: بدترین خیانت، خیانت به ملت است. 

وی همچنین از عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق خواست تا آنچه که مبرا بودن وزرایش از اتهامات وارد علیه آن‌ها را ثابت می‌کند، ارائه دهد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.