آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
1بازدید

روسیه از شرکت‌های خود در برابر تحریم دفاع می‌کند

سخنگوی رییس جمهوری روسیه گفت: روسیه از منافع شرکت های خود در ایران از جمله در برابر تحریم های آمریکا دفاع خواهد کرد.پسکوف گفت: نمی توانم بگویم که چه اقداماتی اندیشیده شده اما مطمئناً اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفته است.

«دمیتری پسکوف» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: بدون شک اقدامات لازم برای دفاع از منافع شرکت های روسی نه فقط در ایران بلکه در همه نقاط جهان بطور دایم بکار گرفته می شود.
پسکوف گفت: نمی توانم بگویم که چه اقداماتی اندیشیده شده اما مطمئناً اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفته است.
گفتنی است، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اردیبهشت ماه امسال خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران موسوم به برجام را اعلام کرد.
آمریکا بخشی از تحریم ها علیه ایران را در تابستان گذشته دوباره بازگرداند و مسئولان این کشور وعده دادند که بخش دیگری از تحریم ها را که شامل صادرات نفت ایران می شود را از روز چهارم ماه نوامبر (13 آبان) اعمال کنند.
مقامات ایران بارها در این خصوص گفته اند که تحریم های 13 آبان پیش تر اثرات خود را در اقتصاد ایران گذاشته و از این تاریخ به بعد اتفاق تازه ای رخ نخواهد داد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران بتازگی گفته است که تهران بر اساس برنامه های خود به تحریم های آمریکا پاسخ خواهد داد.
وزیر امور خارجه ایران که با خبرنگار سی بی اس سخن می گفت از توضیح بیشتر درباره برنامه ها یا پاسخ ایران به این تحریم ها خودداری کرد و افزود: همانطور که رئیس جمهوری ترامپ گفت، می خواهم او حدس بزند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.