آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

انصاری‌فرد سرانجام بازیکن ناتینگهام فارست شد+عکس

انتقال مهاجم ایرانی فصل گذشته المپیاکوس یونان به ناتینگهام فارست نهایی شد و او در چمپیونشیپ انگلیس بازی خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، کریم انصاری‌فرد که سه سال قبل از اوساسونا اسپانیا به پانیونیوس رفت، در یک فصل و نیم حضور در این تیم ۳۴ بازی انجام داد و موفق به زدن ۱۴ گل شد که عملکرد درخشان او موجب شد راهی المپیاکوس صدرنشین شود و یک سال و نیم هم در این تیم عضویت داشته باشد.این مهاجم تیم ملی ایران در نیم‌فصل اول حضور در المپیاکوس موفق به زدن گل نشد ولی سال قبل نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و با اینکه در ابتدای فصل نیمکت‌نشین بود، با بازی‌های خوب، خود را به ترکیب تیمش رساند و توانست در ۲۶ حضور ثابت و تعویضی، ۱۷ گل به ثمر رسانده و دومین گلزن برتر فصل سوپر لیگ یونان شود.

اما با وجود این آمار درخشان انصاری‌فرد و همچنین گلزنی در جام جهانی برابر پرتغال، فصل جدید برای او به خوبی پیش نرفت و این بازیکن که از ترکیب تیمش دور شده بود، تصمیم گرفت المپیاکوس و سوپر لیگ یونان را ترک کرده و در شرایط جدیدی به دنبال اثبات شایستگی‌های خود باشد.انصاری‌فرد که در آخرین روز نقل و انتقالات قراردادش با باشگاه المپیاکوس را فسخ کرده بود و طی ماه‌های اخیر شایعه حضورش در ناتینگهام فارست شنیده می‌شد در نهایت قراردادش با این باشگاه را امروز نهایی کرد و به‌عنوان بازیکن آزاد راهی این تیم انگلیسی شد تا در ادامه فصل جدید در چمپیونشیپ به میدان برود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.