آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

بارش باران در محورهای شمالی کشور

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا از مه گرفتگی در سه محور خبر داد و نکات ایمنی را در این زمینه برای جلوگیری از تصادف ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادر رحمانی اظهار کرد: شاهد مه گرفتگی همراه با کاهش دید در سه محور خلخال - اسالم در استان اردبیل، بوشهر - برازجان در استان بوشهر و محور فیروزکوه هستیم، بنابراین رانندگان قبل از حرکت در مه، چراغها، شیشه‌ها، پنجره ها و آینه ها را بررسی و از سالم و بی نقص بودن آنها اطمینان حاصل کنند. همچنین اگر میزان دید شما کم است چراغ های مه شکن خود را روشن کنید و هنگام رانندگی در هوای مه آلود از نور چراغ پایین استفاده کنید.

وی با اشاره به بارش باران در محورهای شمالی کشور نیز گفت: بارش باران در اکثر محورهای استان مازندران و گلستان نیز مشاهده می‌شود.

سرهنگ رحمانی در پایان از ترافیک در باند جنوبی آزادراه کرج - قزوین در محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و باند جنوبی آزادراه تهران کرج محدوده پل فردیس تا گرمدره خبر داد و بیان کرد: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.