تهران هوای سالم دارد

کد خبر: ۸۵۴۱۲۵
|
۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶ 23 November 2018
|
2590 بازدید

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به کاهش ۴۶ واحدی غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون نسبت به روز گذشته و با شاخص ۶۴ از هوای سالم امروز تهران خبر داد.

به گزارش میزان، به نقل از شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون هوای پایتخت در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح امروز از ۱۱۰ به ۶۴ کاهش داشته و سالم است.

در همین مدت میزان آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون از ۷۳ به ۴۹ کاهش و آلاینده منوکسیدکربن نیز از ۲۵ به ۲۶ افزایش یافته است.

بر همین اساس، ایستگاه‌های شاد آباد (منطقه ۱۸) باشاخص ۱۰۵، شهرری (منطقه ۲۰) با شاخص ۱۰۱ و شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۳ بالاترین حجم آلودگی شهر تهران را در ۲۴ ساعت گذشته داشته اند.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۶، شهرداری منطقه ۲ و شهرداری منطقه ۱۹ به ترتیب با شاخص‌های ۲۵، ۳۶ و ۴۰ پاک‌ترین هوا را در سطح مناطق شهر تهران طی این مدت داشتند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟