آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
6بازدید

ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری تا ۱۲ آذرماه

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: مهلت ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری روز دوشنبه ۱۲ آذر به پایان می‌رسد، متقاضیان سریعتر ثبت‌نام کنند.

به گزارش آنا، حسین توکلی اظهار کرد:‌ ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال ۹۸ از روز سه‌شنبه ششم آذرماه آغاز شده است و تا روز دوشنبه ۱۲ آذرماه ادامه دارد.

وی افزود: متقاضیان شرکت در این آزمون باید با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام، در صورت واجد شرایط بودن ثبت‌نام کنند.

مشاور سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: داوطلبان آزمون دوره دکتری دقت کنند که اطلاعات ثبت‌نامی نظیر نام، نام خانوادگی، معدل مقطع‌های قبلی تحصیلی را به‌درستی وارد کنند، چراکه در صورت ثبت‌نام قطعی و پس از پایان مهلت ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات مسئولیت اطلاعات ثبت‌شده با داوطلبان است.

توکلی ادامه داد: متقاضیان شرکت در این آزمون مراحل ثبت‌نام خود را با دقت و هر چه سریعتر انجام دهند و قبل از رسیدن به پایان مهلت ثبت‌نام اطلاعات خود را ثبت کنند.

به گفته مشاور سازمان سنجش آموزش کشور؛ تا ساعت ۹ روز گذشته حدود ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند.

وی همچنین از ظرفیت پذیرش دوره دکتری امسال اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: هنوز دانشگاه‌ها در این باره ظرفیت‌های قطعی خود را اعلام نکرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.