آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

گاف ضرابخانه شیلی بر روی سکه ها

تلگراف نوشت:

در طی یک رویداد نادر ضرابخانه کشور شیلی نام کشور خود را به صورت اشتباه روی سکه هایش ضرب و وارد چرخه پولی این کشور کرد.

بعد از آن‌که هزاران سکه در کشور شیلی با املای غلط نام شیلی ضرب و منتشر شدند مدیر کل ضرابخانه این کشور از کار خود برکنار شد.

روی سکه‌هایی با ارزش 50 پسو که در سال 2008 ضرب شدند نام کشور شیلی به جای C-H-I-L-E به صورت C-H-I-I-E ضرب شده است.

جالب این جاست که هیچ کس تا اواخر سال 2009  متوجه این اشتباه نشده بود واین سکه‌ها در مبادلات پولی این کشور به جریان در آمد.

اما پس از آنکه مردم این کشور متوجه این اشتباه شدند این پول به قسمتی از مجموعه‌های کلکسیونرها تبدیل شد و ضرابخانه این کشور نیز اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای خارج کردن این سکه ها از گردش پول این کشور ندارد.

تعدادی از مردم این کشور حتی این سکه‌ها را جمع آوری می‌کنند به امید آن‌که روزی قیمت آن‌ها افزایش پیدا کند.اگرچه که این اشتباه باعث شد مدیر کل ضرابخانه کشور شیلی به همراه چندین کارمند دیگر شغل خود را از دست بدهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.