آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
3بازدید

واکنش عربستان به درخواست ترامپ از اوپک

وزیر انرژی عربستان نسبت به درخواست اخیر رئیس جمهوری آمریکا از اوپک مبنی بر عدم کاهش تولید نفت خود در سال آتی میلادی واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از اوپک مبنی بر عدم کاهش تولید نفت خود در سال آتی میلادی گفت: ما برای کاهش تولید نفت به اجازه کسی نیاز نداریم.

وی پیش‌بینی کرد که تولید نفت عربستان در ماه جاری میلادی به ۱۰.۷ تا ۱۰.۸ میلیون بشکه در روز برسد و باید توافقی میان کشورهای عضو اوپک مبنی بر کاهش تولید نفت برای یک دوره بیش از شش ماه صورت بگیرد.

الفالح افزود: کاهش روزانه یک میلیون بشکه‌ای تولید نفت برای اوپک کافی خواهد بود. ما از قیمت‌های فعلی نفت راضی هستیم و مهم این است که همه تولید کنندگانی که عضو اوپک نیستند در هر توافقی برای کاهش تولید مشارکت کنند.

این مقام سعودی در ادامه تاکید کرد که کشورهای عضو اوپک موضوع کاهش روزانه ۰.۵ یا ۱.۵ میلیون بشکه‌ای تولید نفت را بررسی خواهند کرد.

وزیر انرژی عربستان گفت: کشورهای عضو اوپک به دنبال تثبیت بازار هستند نه ایجاد تشنج. تا بدین لحظه هیچ توافقی درباره میزان تولید نفت اوپک صورت نگرفته و تنها چند پیشنهاد در این باره ارائه شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.