آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

ادامه ارزانی سکه و طلا در بازار

بازار امروز سکه و طلا، روند کاهش قیمت خود را دوباره ادامه داد و به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا وجواهر تهران، امروز هر عدد سکه طرح جدید تمام بهار آزادی، سه میلیون و ۷۳۶ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

بازار امروز سکه و طلا، روند کاهش قیمت خود را دوباره ادامه داد و به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا وجواهر تهران، امروز هر عدد سکه طرح جدید تمام بهار آزادی، سه میلیون و ۷۳۶ هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

به گزارش ایسنا، امروز مانند روز گذشته، روند کاهش قیمت سکه و طلا در بازار ادامه پیدا کرد و به اعتقاد ابراهیم محمدولی، قیمت کاهشی در این بازار حاصل عملکرد مثبت تیم اقتصادی دولت و بانک مرکزی بوده است.

وی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت سکه تمام بهار طرح جدید و طرح قدیم به ترتیب ۳ میلیون و ۷۳۶ هزار تومان و ۳ میلیون و ۵۵۱ هزار تومان است.

وی افزود: نیم سکه به یک میلیون ۸۹۱ هزار تومان رسیده است؛ ربع سکه یک میلیون و ۱۰۶ هزار تومان و سکه گرمی ۶۴۵ هزار تومان معامله می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا وجواهر تهران با بیان این‌که دلیل افزایش قیمت جزئی ربع سکه، افزایش تقاضا برای آن از سوی مردم بوده است، درباره بازار داخلی و بین‌المللی طلا این‌گونه توضیح داد: قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار ۳۳۵ هزار تومان و هر مثقال طلای آب شده ۱۷ عیار یک میلیون و ۴۵۱ هزار تومان است؛ همچنین هر اونس طلایی جهانی ۱۲۴۸ دلار قیمت دارد.

محمدولی درباره علت و چرایی کاهش قیمت طلا وسکه در بازار نیز گفت: مسوولان بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت همراه در تلاشند تا بازار طلا و سکه را به همراه بازار ارز کنترل کند و آرامش و تعادل در آن را حفظ کند. گرچه هم‌چنان آرامش به‌صورت صدردصدی بر این بازار حاکم نشده است اما عملکرد مسوولان در این زمینه مناسب بوده و آن‌ها نمره قبولی را می‌گیرند.

وی اظهار کرد: گاهی مواردی در دنیا به وجود آمده که کشورهای مانند چین و روسیه، به خرید طلا برای ذخایر خود اقدام کردند و از سوی دیگر نیز نشست اخیر اوپک، در نوسانات بازار بی‌تاثیر نبود اما با این وضعیت بازار تاکنون به خوبی کنترل شده است و کاهش قیمت در آن ادامه دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا وجواهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا هم‌اکنون و با کاهش قیمت در بازار سکه و طلا، بازار مصنوعات طلا و جواهر رونق گرفته یا خیر تصریح کرد: اگرچه نسبت به یک ماه پیش وضعیت بازار مصنوعات طلا و جواهر بهتر شده است اما هم‌چنان حال بازار خوب نیست و باید شاهد ادامه این روند باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.