آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تنيس آزاد دوبي؛

ارغوان رضايي به مرحله دوم راه يافت

ديگر برندگان مرحله اول عبارتند از شاهار پير، ماريا خوزه، مارتينز سانچز، ويرجيني رازانوا و آندريا پتكويچ كه با نتيجه 2 بر 6، 6 بر 4 و 6 بر 3 آلونا بوندارنكو اوكرايني را شكست داد.

تنيسور ايراني‌الاصل فرانسه در مرحله اول رقابت‌هاي تنيس دوبي به پيروزي رسيد و به دور دوم راه يافت.

به گزارش فارس، در ديگر ديدارها سامانتا استوسر با سيد 9 با شكست 3 بر 6، 6 بر 2 و 7 بر 6 مقابل تاتيانا گاربين شكست خورد و خروج زود هنگامي را براي خود رقم زد.

ناديا پتروا ديگر تنيسور شركت‌كننده در اين بازي‌ها در 2 ست مقابل استفاني وگلي از سوئيس شكست خورد. تنيسور سوئيسي با نتيجه 7 بر6 و 7 بر 6 مقابل تنيسور روسي به برتري رسيد.

ورا زوانارووا با سيد 12 النا وسنينا روسي را با نتيجه 6 بر 4 ، 4 بر 6 و 7 بر 5 شكست داد در حالي كه فليويا پنتا با نتيجه 6 بر و 6 بر 4 بر مليندا سزنيك از مجارستان غلبه كرد.

در تنها ديدار مرحله دوم آگنيسزكا رادوانسكا سيد 2 لهستان با نتيجه 6 بر 3 و 6 بر 3 آناستاسيجا سواستوا را شكست داد.

ديگر برندگان مرحله اول عبارتند از شاهار پير، ماريا خوزه، مارتينز سانچز، ويرجيني رازانوا و آندريا پتكويچ كه با نتيجه 2 بر 6، 6 بر 4 و 6 بر 3 آلونا بوندارنكو اوكرايني را شكست داد.

دومينيكا كيبولكوا، آنابل مدينا گاريگوئس، اولگا گوورتسوا و الكساندرا دولگرو نيز جاي خود را در مرحله دوم رقابت‌هاي تنيس آزاد دوبي قطعي كردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.