آخرین خبرچین میانجی مذاکرات ایران و آمریکا می شود؟/ از مذاکرات قطر تا ابتکار تازه پکن
4بازدید

اولویت های فرمانده جدید ناجای تهران

فرمانده جدید نیروی انتظامی تهران بزرگ با اعلام اینکه طرح انضباط اجتماعی با هدف تامین آرامش شهروندان در سال 89 با قدرت اجرا می شود به قانون شکنان چهارشنبه پایان سال در مورد برخورد شدید نیروی انتظامی هشدار داد.

مهر گزارش داد: فرمانده جدید نیروی انتظامی تهران بزرگ با اعلام اینکه طرح انضباط اجتماعی با هدف تامین آرامش شهروندان در سال 89 با قدرت اجرا می شود به قانون شکنان چهارشنبه پایان سال در مورد برخورد شدید نیروی انتظامی هشدار داد.

سردار حسین ساجدی نیا امروز یکشنبه در مراسم معارفه خود به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران گفت: نیروی انسانی اصلی مهم در تامین امنیت اجتماعی است و باید این نیرو به طور تخصصی آموزش ببیند و از تجهیزات مورد نظر بهره مند شود.

وی افزود: فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در رویکرد جدید توجه ویژه به کارکنان دارد چرا که نیروی انسانی ناجا باید از نظر مادی و معنوی تامین شود تا انگیزه مناسبی برای خدمت داشته باشد.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد تمهیدات ناجا در روز چهارشنبه پایان سال گفت: نیروی انتظامی در چهارشنبه آخر هر سال با برنامه ریزی مناسب در صدد تامین امنیت شهروندان است و با قانون شکنان شدیدا برخورد می کند.

وی با بیان اینکه طرحهای ناجا برای تامین امنیت و ایجاد آرامش برای شهروندان اجرا می شود، افزود: افرادی که در چهارشنبه آخرسال قانون شکنی کنند و توسط نیروی انتظامی دستگیر شوند تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت می مانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.