نجات فرد گرفتار شده در سیلاب رودخانه شیراز

کد خبر: ۸۷۴۱۵۵
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲ 29 January 2019
|
5354 بازدید
‌مسئول روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: فردی که در سیلاب رودخانه خشک شیراز گرفتار شده بود با تلاش آتش نشانان سه ایستگاه نجات پیدا کرد.

به گزارش «تابناک» ‌علیرضا عدلو در گفتگو با ایسنا گفت: فرد سی ساله‌ای که قبل از وقوع سیلاب وارد بستر رودخانه خشک شیراز شده و بعد از وقوع سیلاب گرفتار شده بود، توسط آتش نشانان نجات پیدا کرد.

وی گفت: این فرد با تلاش یک ساعته نیرو‌های آتش نشان و در حالی که چند بار سیلاب او را با خود برد، نجات پیدا کرد.

عدلو تاکید کرد که حال عمومی نجات یافته خوب است.

به گزارش ایسنا، بعد از تداوم بارندگی بامداد سه شنبه نهم بهمن و باز شدن دریچه‌های آب بند خرم رود، جریان آب در بستر رودخانه خشک شدت گرفته و موجب گرفتار شدن یک شهروند شد.

به گفته برخی شاهدان، این شهروند به قصد عکاسی از سیلاب وارد بستر رودخانه خشک شیراز شده بود.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟