آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دژپسند:

احتمال بازنگری در روش های واگذاری وجود دارد

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: درباره واگذاری عزم جدی داریم اما ممکن است درباره روش های آن بازنگری شود.

به گزارش ایرنا، فرهاد دژپسند عصر سه شنبه در حاشیه هم اندیشی اقتصاددانان جوان که در وزارت اموراقتصادی و دارایی برگزار شد، افزود: قرار بود اعضای هیات واگذاری نظرهای خود را برای جمع بندی، بفرستند که مقداری طولانی شد و آخرین نظر سه روز پیش دریافت شد؛ بنابراین نتوانستیم سرموقع آنها را آماده کنیم. 

دژپسند ادامه داد: بیست و نهم بهمن در صورتی که به جمع بندی نهایی برسیم، جلسه ای برگزار می شود و آسیب شناسی صورت می گیرد. 

** آنچه مردم را ناراضی می کند گرانفروشی است 

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت با هدف کنترل قیمت ها در لایحه بودجه سال آینده 14 میلیارد دلار با قیمت چهار هزار و 200 تومان را به 25 قلم کالای اساسی اختصاص داد.

«اختصاص این مبلغ با هدف ایجاد مانع برای افزایش قیمت ها صورت گرفته است».

وی ادامه داد: دولت نه تنها بازار را رها نکرده است بلکه طرح های مختلفی برای کنترل بازار دارد. 

وزیر امور اقتصادی و دارایی به طراحی سبد 25 قلم کالایی از سوی دولت اشاره کرد و گفت: باید دید آیا افزایش قیمتی در این سبد رخ داده است یا خیر؛ البته نظرها در این زمینه متفاوت است و برخی معتقدند افزایشی رخ نداده است. 

وی تاکید کرد از طرف دیگر، دولت دنبال نظارت بر بازار است تا مانع افزایش قیمت ها شود. 

عضو هیات دولت ادامه داد: گرانی ممکن است ناشی از افزایش نرخ ارز یا رشد دیگر هزینه ها باشد که تولیدکننده در آنها نقشی ندارد و مقصر نیست و طبیعی است که در این شرایط، کالا گران تر می شود. 

«اما آنچه مردم را ناراضی می کند گرانفروشی است که دولت تلاش دارد با افزایش نظارت مانع گرانفروشی شود». 

** تدوین آیین نامه سامانه سادا

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره برنامه های مقابله با تحریم ها گفت: ستاد مقابله با تحریم در کشور شکل گرفته و در حال فعالیت است و در این وزارتخانه نیز فعالیت هایی در این زمینه جریان دارد. 

دژپسند درباره فعالیت سامانه ثبت اموال دولتی دستگاه های اجرایی ایران در اینترنت (سادا) گفت: آیین نامه این سامانه در دولت در حال تدوین است.

سامانه سادا با هدف ارتقای شفافیت و پاسخگویی دولت، در اجرای ماده 69 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بند الف مصوبه نوزدهم مرداد 1389 نمایندگان ویژه رئیس جمهوری در کارگروه فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت (فاوا)، راه اندازی شده است.

این سامانه از سوی مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت امور اقتصادی و دارایی طراحی و پیاده سازی شده و با استقرار بر بستر اینترنت از طریق نشانی http://sada.mefa.ir در دسترس است.

در این سامانه، همه دستگاه های اجرایی دولتی باید اسناد و املاک مربوط به خود را ثبت کرده و با اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار در وزارت امور اقتصادی و دارایی در ارتباط باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.