آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

بوستانی: موقعیت‌ صددرصد را نزدیم و باختیم

سرمربی استقلال خوزستان گفت:با وجود 10 نفره شدن موقعیت‌های صد درصدی داشتیم و استفاده نکردیم و به پرسپولیس باختیم.

به گزارش تابناک ورزشی، کریم بوستانی بعد از شکست دو بر صفر مقابل پرسپولیس در نشست خبری گفت: بازی مهمی بود. برای پرسپولیس مهم تر بود نیمه اول خوب بازی کردیم و روی ضد حمله موقعیت داشتیم اما در دقیقه ۳۶ یک بازیکن ما اخراج شد و ۱۰ نفره خوب بازی نکردیم.

وی ادامه داد: با یک بازیکن کمتر تحت فشار قرار گرفتیم و موقعیت های گلزنی صدرصد هم داشتیم اما در نهایت باختیم. نیمه دوم پرسپولیس هم فشار آورد و گلزنی کرد. به پرسپولیس تبریک می‌گویم و به بازیکنانم هم تبریک می‌گویم. ۷ بازیکن ما اولین بار بود که در آزادی بازی می‌کردند. پرسپولیس بعد از شکست از فولاد نتیجه گرفت ولی ما نسبت به این تیم تفاوت زیادی گرفتیم و با همین نفرات باید ادامه بدهیم و تیم را در لیگ برتر نگه داریم.

وی در مورد اینکه با توجه به اختلاف زیاد تصور می‌کنید تیم در لیگ برتر بماند، گفت: ۳ بازی انجام شده است و سایر تیم‌ها خیلی باما فاصله ندارند و اگر ۶ امتیاز از تیم ما کم نمی‌کردند فاصله ما با تیم‌های دیگر مثل ذوب آهن و سایر تیم ها زیاد نبود. در حال حاضر هم می‌توانیم با یکی دو برد می‌توانیم به جدول برگردیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.