آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
4بازدید
۰

برنی سندرز نامزد انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا می‌شود

منابع آگاه می گویند نماینده دموکرات مجلس سنای آمریکا با تهیه فیلمی تبلیغاتی خود را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آماده کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «برنی سندرز» سناتور دموکرات آمریکایی قصد دارد در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری این کشور با «دونالد ترامپ» رقابت کند.

به گفته منابع آگاه سندرز فیلمی برای معرفی خود به عنوان نامزد این انتخابات تهیه و افرادی را نیز برای واگذاری برخی مناصب دولتی تعیین کرده است.

در دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری نیز سندرز برای نامزدی از سوی حزب دموکرات با «هیلاری کلینتون» به رقابت پرداخت اما در نهایت، عرصه را به وی واگذار کرد.

گفتنی است خیز دموکرات‌ها برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری آمریکا در آخرین روز سال ۲۰۱۸ میلادی با اعلام نامزدی «الیزابت وارن» سناتور ۶۹ ساله ایالت ماساچوست آغاز شد و طبق پیش‌بینی‌ها انتظار می‌رود که برای دور نخست انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، حدود ۴۰ دموکرات نامزد شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.