آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

جلسه مهم سرپایی شفر با رقیب رحمتی

در جریان دیدار دوستانه امروز استقلال برابر گل‌ریحان، وینفرید شفر سرمربی آبی‌ها در نیمۀ نخست به سیدحسین حسینی میدان داد که او با چندین سوپر سیو خود و همچنین مهار یک ضربۀ پنالتی باعث شد تا نظر شفر بار دیگر به او جلب شود و صحبت‌ها در ارتباط با حضورش در ترکیب استقلال بالا بگیرد.

سرمربی استقلال در جریان بازی دوستانه امروز تیمش برابر گل ریحان جلسه مهمی با دروازه‌بان جوان آبی‌ها برگزار کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، سید حسین حسینی که در دو سال گذشته به مهره مهمی در خط دروازه استقلال تبدیل شده بود در این فصل فرصت بسیار کمی برای بازی کردن پیدا کرده است. در این بین درخشش مهدی رحمتی و گل نخوردن او در چند بازی مزید بر علت شده تا حسینی فعلا نیمکت‌نشینی طولانی مدت را تجربه کند.

سیدحسین حسینی امروز در بازی دوستانه برابر گل ریحان در نیمه اول در درون دروازه قرار گرفت که اتفاقاً موفق شد یک پنالتی و چند موقعیت حریف را در جریان بازی مهار کند اما در بین نیمه جای خود را به مهدی نوراللهی داد و همین موضوع زمانی را ایجاد کرد تا شفر دقایقی با این بازیکن صحبت کند. هرچند مشخص نیست صحبت های حسینی و شفر دقیقا پیرامون چه موضوعی بوده است اما می‌توان حدس زد این موضوع به نیمکت نشینی های طولانی مدت این بازیکن جوان ربط دارد.

حسینی حسینی این روزها به صورت جدی تمرینات خود را پیگیری می‌کند و منتظر فرصتی است تا درون دروازه استقلال قرار بگیرد و بتواند توانایی های خود را اثبات کند. دروازه بان جوان استقلال توانایی خود را در بازی هایی که برای استقلال انجام داده ثابت کرده و شفر هم به خوبی می‌داند که در فرصت مناسب باید به این بازیکن بازی بدهد تا هر دو دروازه‌بان سرشناس خود را آماده در اختیار داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.