آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اختلاف نظر در شورای شهر بر سر «اعتماد»

تذکر ابتکار در مورد توقیف روزنامه «اعتماد» فضای جلسه امروز شورای شهر تهران را برای دقایقی متشنج کرد.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار امروز در جلسه علنی دویست و شصت و چهارمین شورای شهر تهران قصد بیان تذکری را داشت که مهدی چمران ــ رییس شورای شهر تهران ــ مانع بیان این تذکر می‌شد، اما در نهایت با اصرار ابتکار، موضوع مطرح شد.

مهدی چمران تاکید داشت که اگر موضوع مربوط به شهرداری است، مطرح شود و گرنه گفته نشود.

ابتکار با اشاره به ایام هفته «وحدت» یادآور شد: این روزها باید خبرهای خوب بشنویم، تا فضا نزدیک به آنچه گفته می‌شود باشد، اما خبر بسته شدن روزنامه‌ «اعتماد» را شنیدیم.

ابتکار ابراز عقیده کرد: این روزنامه‌ خط مشی معتدل و فضایی برای گفت‌وگو و صحبت‌های فراجناحی داشت و در فضای پس از انتخابات یکی از روزنامه‌های پر مخاطب بود.

در این حین چمران صحبت وی را قطع کرد و گفت: این دیدگاه شما است، معلوم نیست سایر اعضا هم همین نظر را داشته باشند.

ابتکار به سخنان ادامه داد و خبر توقیف روزنامه‌ اعتماد و لغو امتیاز دو نشریه دیگر را ناگوار خواند و گفت: من شخصا و به عنوان عضو در حالی که می‌دانم که سایر اعضا نیز نسبت به این موارد ناراضی هستند، تقاضا می‌کنم که فضای سالم برای همدلی و تضارب آرا به وجود آید.

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به بسته شدن روزنامه‌های «سرمایه»، «حیات نو» و «اعتمادملی»، گفت: هنوز خبرنگارانی در بند هستند و صحبت از این شرایط در هفته «وحدت» سخت است.

 به گزارش ایسنا، این صحبت‌های ابتکار با واکنش خسرو دانشجو ــ سخنگوی شورای شهر تهران ــ مواجه شد و وی در حالی که چمران اجازه صحبت نداده بود، با صدای بلند، گفت: ایشان یک چیزی می‌گویند و مظلوم نمایی می‌کنند و دلایل گفته نمی‌شود، اگر به ایشان وقت صحبت داده‌اید باید من هم جواب بدهم.

 وی در ادامه باز هم با صدای بلند، افزود: شش ماه است مظلوم نمایی می‌کنید، کافی است.

 حمزه شکیب ــ رییس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران ــ هم که پس از صحبت ابتکار در حال صحبت با وی بود، خطاب به چمران، گفت: وقتی حرف از وحدت می‌زنیم نباید صحبتمان باعث تفرقه شود.

 در حین صحبت‌های اعضای شورای شهر تهران یکی از دبیران شورایاری حاضر در جلسه با صدای بلند گفت: جای این حرفها اینجا نیست، چرا اجازه دادید که حرف بزنند.

 درادامه مهدی چمران تلاش کرد فضای جلسه را با کشاندن موضوع به دستور جلسه بعدی آرام کند.

 درجلسه امروز همچنین احمد مسجد جامعی ــ عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ــ با اشاره به بیلبردها و پلاکاردهایی که برای هفته وحدت در سطح شهر نصب شده است، گفت: در بیشتر این پلاکاردها به موضوع هفته وحدت اشاره شده، در حالی که این ایام با تمسک به تولد پیامبراکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) نامگذاری شده و نباید این دو میلاد فراموش شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۵:۳۵

اختلاف نطر نبوده که
همه اعضا غیر از خانم ابتکار با تعطیلی اعتماد موافق بوده اند
از نمایندگان مردمی شورای شهر بخاطر دفاع از حقوق حقه مردم سپاسگزاریم

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۵:۳۲

میخواهند شورای شهر را محل کشمکش جناحی کنند مواظب باشید

مجید ساری۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۵:۰۴

اگر بخواهیم فراجناحی باشیم و فارغ از هر گونه جهت گیری سیاسی نظر دهیم، باید تصدیق کنیم که شورای شهر جای اینگونه صحبتها نیست. یکی از ایرادات ارگانهای ما این است که وظایف اصلی خود را کنار گذارده و به مسائل حوزه های دیگر ورود می کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۴:۴۰

الکی شلوغش نکنید.به قول آقای رییس جمهور تو ایران آزادی نزدیک به مطلقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۴:۲۲

خانم ابتكار از دوستداران نظام و انقلاب هستند و از دانشجويان خط امام بودند اگر اين انتقاد و پيگيري معظلات را نكند پس چه كسي بايد موارد را تذكر دهد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۱ ۱۴:۱۸

وحدت یعنی کسی جز در تایید من حرف نزند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.