آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

شرکت هوآوی علیه آمریکا شکایت کرد

شرکت هوآوی چین طرح شکایت علیه دولت آمریکا به دلیل اعمال محدودیت در معاملات تجاری این شرکت در قالب قانون دفاع ملی را ارائه داد.

به گزارش ایلنا به نقل از سومریه نیوز،‌ شرکت هوآوی امروز- پنج شنبه- اعلام کرد که در اعتراض به درج نام این شرکت در فهرست قانون دفاع ملی آمریکا در دادگاهی واقع در ایالت تگزاس علیه این کشور شکایت کرده است. این شرکت تأکید کرد محدودیت‌هایی که به موجب این قانون علیه آن اعمال می‌شود،‌ غیر قانونی است.

«ژئو پینگ» مدیر فعلی شرکت هوآوی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که کنگره آمریکا بارها در ارائه هر نوع ادله‌ای در راستای حمایت از اعمال محدودیت بر تولیدات این شرکت شکست خورده است. 

این اقدام درست زمانی صورت می‌گیرد که واشنگتن تلاش می‌کند متحدانش را به عدم تعامل تجاری با شرکت هوآوی قانع کند. 

آمریکا مدعی است که شرکت هوآوی از اطلاعات این کشور جاسوسی می‌کند اما این شرکت بارها این اتهام را رد کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.