آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

طی نامه وزیر صنعت؛

ممنوعیت و رفع ممنوعیت صادرات برخی اقلام اعلام شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به رئیس کل گمرک ممنوعیت و لغو ممنوعیت صادرات برخی اقلام را اعلام کرد.

به گزارش فارس، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای به میراشرفی رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران ممنوعیت و لغو ممنوعیت صادرات برخی اقلام را اعلام کرد.

به گزارش فارس، در این نامه آمده است:

جناب آقای میراشرفی

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران

موضوع: ممنوعیت و لغو ممنوعیت صادرات برخی اقلام

با سلام

احتراماً، پیرو برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای مدیریت و تنظیم بازار دستور فرمایید اقدامات ذیل توسط گمرک کشور به عمل آید:

۱- صادرات شیر خشک اطفال با کد تعرفه‌های ۰۴۰۲۲۱۱۰ و ۰۴۰۲۱۰۱۰ صرفاً توسط واحدهای تولیدی با مجوز موردی سازمان غذا و دارو با پرداخت مابه‌التفاوت به میزان محاسبه شده توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان (با تعهد پرداخت مابه‌التفاوت اعلامی) مجاز می‌باشد.

۲- صادرات پودر آب پنیر با بررسی کمیته مربوطه (موضوع مصوبه جلسه شورای تأمین و توزیع لبنیات) با نامه رسمی وزارت جهاد کشاورزی مجاز می‌باشد.

۳- تاریخ قید شده در نامه شماره ۶۰.۳۱۷۰۱۷ مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸ برای پایان ممنوعیت صادرات پرتقال و سیب درختی از ۱۳۹۸/۰۱/۱۵ به (تا اطلاع ثانوی) تغییر می‌یابد.

۴- ممنوعیت صادرات نئوپان خام با تعرفه‌های ۴۴۱۰۱۱۱۰،۴۴۱۰۱۲۱۰، ۴۴۱۰۱۹۱۰ و ۴۴۱۰۹۰۱۰ لغو می‌گردد.

ممنوعیت و رفع ممنوعیت صادرات برخی اقلام اعلام شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.