آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

چادر نشینان به شهر ایلام بازگردند

در جلسه‌ی ستاد مدیریت بحران استان ایلام مصوب شد که با توجه به ورود سامانه بارشی به آسمان استان از امشب و احتمال وقوع سیل، چادرنشینانی که به منظور گذران ایام تعطیلات در زیر چادر به سر می‌برند، تا صبح سه شنبه چادرها را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، در جلسه‌ی ستاد مدیریت بحران استان ایلام که دقایقی پیش برگزار شد، مصوب شد که با توجه به ورود سامانه بارشی به آسمان استان از امشب و احتمال وقوع سیل و طوفان، چادرنشینان و خانواده‌هایی که به منظور گذران ایام تعطیلات در زیر چادر به سر می‌برند، تا صبح سه شنبه چادرها را ترک کنند و به شهرهای محل زندگی خود برگردند.

مقرر شد که رسانه‌ها به صورت گسترده اخطارها و اطلاعیه‌های لازم را به اطلاع گردشگران و شهروندان برسانند.

در این راستا کلیه فرمانداران، بخشداران و دهیاران استان ایلام اخطارهای لازم را به عشایر، گردشگران و چادر نشینان ابلاغ خواهند کرد تا شاهد خسارات و تلفاتی نباشیم.

گفتنی است، برخی از مردم ایلام در ایام نوروز با توجه به یک رسم قدیمی تعطیلات خود را در دامن طبیعت و به صورت چادر نشینی می‌گذرانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.