آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
2بازدید

جدایی ستاره خارجی از تراکتورسازی قطعی شد

لی هری اروین مهاجم اسکاتلندی که اوایل فصل به تراکتور پیوست و بازی های خوبی نیز انجام داد، 3 هفته مانده به پایان نیم فصل اول لیگ برتر به کشورش رفت و برای مدت طولانی ای به ایران برنگشت. او در آن مقطع به بهانه افسردگی به ایران برنگشت و بعد از چند ماه مذاکراتش با مسئولان تراکتور ادامه یافت و بار دیگر حاضر شد در تمرینات شرکت کند.

به گزارش تابناک ورزشی ، باشگاه تراکتورسازی نیز در بازگشت اروین برای او جلسه انضباطی تشکیل داد تا به تخلف حدود 3ماه غیبت در تمرینات رسیدگی کند اما هیچ نتیجه ای از آن جلسه بیرون نیامد. حالا اروین بعد از چند هفته حضور دوباره در تمرینات تراکتور قبل از تعطیلات نوروز به کشورش سفر کرد و بار دیگر برنگشته است.

در این شرایط به نظر می رسد اروین وتراکتورسازی به پایان راه رسیده اند. در این خصوص مسئولان باشگاه تبریزی هیچ واکنش رسمی ای نشان ندادند اما تقریبا باید کار این مهاجم را در فوتبال ایران تمام شده بدانیم. بی تردید مسئولان تراکتورسازی با او درباره تسویه حساب و مسائل مربوط به تخلفاتش به توافق خواهند رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۱/۱۲ ۱۶:۲۶

از كجا نوشتي قطعي شد؟ تيتر خبر با موضوع همخواني ندارد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.