آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

قول نوبخت درباره معیشت مردم در سال جدید

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در سال جدید معیشت مردم را به ارز و نوسانات آن گره نخواهیم زد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اولویت کار این سازمان برای سال ۹۸ اظهار کرد: با توجه به اینکه ما با محدودیت منابع و تعداد بالای اهداف و طرح‌های عمرانی و اجتماعی مواجه هستیم قطعا باید تغیراتی در شیوه تخصیص منابع و مصارف ایجاد کنیم.

وی افزود: باید بر اساس منشور ابلاغی توسط مقام معظم رهبری در راستای گام دوم انقلاب اصلاح ساختاری در بودجه صورت بگیرد و ما از این موضوع استقبال خواهیم کرد، به همین جهت یک برنامه ویژه در ۴ سر فصل آماده کرده ایم که بتوانیم به نحو شایسته‌ای این اصلاح را در سال ۹۸ اجرا کنیم.

نوبخت تصریح کرد: علی‌رغم محدودیت‌های پیش روی دولت پیش بینی می‌شود که در سال جدید ۲۱ میلیارد دلار درآمدزایی خواهیم داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: ما خود را متعهد به اختصاص ۱۴ میلیارد دلار برای تامین مایحتاج مردم با ارز ۴۲۰۰ تومان کرده ایم.

وی ادامه داد: ممکن است گفته شود برخی با دریافت ارز۴۲۰۰ تومانی مایحتاج مردم را به کشور وارد نکرده و یا بعضا اجناسی را بر مبنای نرخ ارز دولتی به مردم عرضه نکردند، لذا در نظر داریم که خودمان بر مبنای ارز۴۲۰۰ اقدام به واردات محصولات مورد نیاز مردم کرده و به واسطه کالا برگ‌های الکترونیکی و روش‌های دیگر بر اساس اراده مجلس و دولت آن‌ها را بین اقشار جامعه توزیع کنیم.

نوبخت در پایان گفت: تصمیم ما این است که قیمت ارز و نوسانات آن را به زندگی مردم و مایحتاج آن‌ها گره نزنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین شفیعی۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ۱۲:۵۷

ببینیم
انشاءالله که بشود ولی مایوس نکنم چرا که به نظر می رسد

یا نمی شود ( هر دولتی باشد)

یا نمی تواند ( این دولت )

یا بخاطر اتفاقات داخلی ( ، حقوق بگیرهای نجومی، اختلاس ها، سوء مدیریت های سیستمی و یا سوء مدیریت حاکمان فعلی دولت که زیاد مایوس و نومیدمان ساختند، و یا بلایای طبیعی مثل سیل ، زلزله و ... ) و یا اتفاقات خارجی و بین المللی ( تحریم و حسادت و بغض های کشورهای منطقه و جهان اسلام و کشورهای غرب ) عملی نمی شود

حسین۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ۱۰:۰۶

باسلام هزار وعده ایشان یکی وفانکند. بازنشسته

ناشناس۱۳۹۸/۰۱/۱۷ ۰۸:۳۶

امسال از سال قبل اوضاع بدتر خواهدبود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.