آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
5بازدید
۰

وزیر آموزش و پرورش خبر داد

وارد‌شدن خسارت به ۵۳۸‌مدرسه خوزستان بر اثر سیل

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۵۳۸ مدرسه بر اثر سیل در نقاط مختلف خوزستان آسیب دیدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از اهواز، سید محمد بطحایی امروز نشست ستاد بحران جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به وارد شدن خسارت به زیرساخت‌های آموزشی در خوزستان در پی سیلاب، اظهار کرد: ۵۳۸ مدرسه بر اثر سیل در نقاط مختلف خوزستان آسیب دیدند.

وی عنوان کرد: این مدارس آسیب دیده در تابستان امسال بازسازی خواهند شد تا دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید با مشکل مواجه نشوند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون ۲ هزار و ۴۰۸ خانوار سیل‌زده در ۲۰۷ مدرسه استان خوزستان اسکان داده شدند و تا زمانی که نیاز باشد، مدارس برای اسکان مردم سیل زده استفاده خواهد شد.

بطحایی عنوان کرد: بسته‌های آموزشی و بهداشتی در میان دانش‌آموزان سیل‌زده استان خوزستان توزیع داده خواهد شد.

وی اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش برای جبران خسارت‌های وارد شده به دانش‌آموزان در پی سیلاب، در تامین پوشاک و کتاب آنها همکاری خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.