2 تصادف در خوزستان 16 مصدوم برجا گذاشت

کد خبر: ۸۹۱۲۳۴
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 12 April 2019
|
4044 بازدید

 رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وقوع 2 تصادف جداگانه در عصر روز جمعه در جاده های خوزستان منجر به مصدوم شدن 16 نفر شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شهیار میرخشتی افزود: بر اثر تصادف 2 دستگاه پژوه 405 در جاده اندیمشک- چم گلکک، هشت نفر مصدوم شدند که توسط ماموران اورژانس به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک اعزام شدند.
وی گفت: چهار نفر از مصدومان آقا و چهار نفر دیگر خانم هستند که در بین آنها یک پسر هفت ساله و یک دختر بچه 6 ساله وجود دارد.

واژگونی پراید در جاده اهواز - شادگان
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: همچنین یک خودروی پراید در مسیر شادگان - اهواز واقع در 10کیلومتری بعد از دارخوین - اهواز دچار واژگونی شد که هشت مصدوم برجا گذاشت.
میرخشتی افزود: این حادثه ساعت 17:27 دقیقه رخ داد و در آن یک آقا، سه خانم و چهار کودک 1.5تا چهار ساله، دچار مصدومیت شدند.
وی ادامه داد: مصدومان برای انجام مراحل درمانی به شهرستان شادگان اعزام شدند.
پایگاه های اورژانس 115جاده ای و شهری 160 پایگاه در کل خوزستان دارد که شامل 57 شهری و 103 جاده ای است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟