آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
2بازدید

پيرزن 91 ساله سرانجام فارغ‌التحصيل شد!

رسانه‌هاي دولتي «ژاپن» اعلام كردند: يك پيرزن 91 ساله سرانجام موفق شد از مدرسه فارغ‌التحصيل شود.

به گزارش ايسنا، «سيدزو هيراي» پيرزن 91 ساله اهل «كوبه» در «ژاپن» در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور، يادآور شد: من موفق شدم در نهايت گواهي پايان تحصيلات در دوره راهنمايي را كسب كنم. امتحانات نهايي مدارس راهنمايي در اين كشور بسيار مشكل است و من واقعا تلاش فراوان به خرج دادم تا موفق به كسب نمره قبولي شدم.

اين پيرزن 91 ساله در مصاحبه‌اي با خبرگزاري ريانووستي تصريح كرد: من در سن 18 سالگي ازدواج كردم و شوهرم در جنگ جهاني دوم كشته شد. سپس براي بار دوم نيز ازدواج كردم، اما منزلم در زمين لرزه سال 2007 ميلادي تخريب شد. من اميدواري خودم را از دست ندادم و با تلاش بسيار سر كلاس‌هاي مدرسه راهنمايي شبانه در «كوبه» شركت كردم و در نهايت در امتحانات مدرسه قبول شدم.

اين زن در ادامه خاطر نشان كرد: مدرسه و شركت در كلاس‌هاي درس جواني را به من بازگرداند. تمام چيزهايي را كه از دست داده بودم، بار ديگر پس گرفتم. اميدوارم بتوانم تحصيل را ادامه بدهم، چرا كه درس خواندن راهي جديد را به من در زندگي نشان داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۳ ۰۹:۵۵

به این میگن زگهواره تاگور دانش بجوی!

مونا۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۴:۵۶

چه دل خجسته ای دارن ایشون

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۴:۰۷

آفرین

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۲ ۱۳:۴۸

نن جون می اومدی ایران خوب
با 200000 هزار تومن که واسه شما عددی نیست(20000 ین) راهنمایی که چه عرض کنم، لیسانس میگرفتی!اونم فوری و فوتی.
:-d

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.