آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
0بازدید

آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری پزشکی ۹۸

متقاضیان حضور در آزمون دکتری پزشکی تا پایان وقت اداری امروز برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات خود در سامانه مهلت دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در پی وقوع سیل در تعدادی از استان‌های کشور مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور زمان برگزاری آزمون‌های دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت، دندانپزشکی و داروسازی سال ۹۸ را از روز‌های ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت به پایان خرداد ماه به تعویق انداخت.

از این رو، آزمون دکتری پزشکی ۹۸ در روز‌های ۳۰ و ۳۱ خرداد ۹۸ برگزار می‌شود و متقاضیان تا پایان وقت اداری امروز دوشنبه برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات خود در سامانه مهلت دارند. این مهلت از دیروز آغاز شده است.

آزمون کتبی تمامی رشته‌هایی که روز ۱۲ اردیبهشت ۹۸ برگزار می‌شد به روز پنجشنبه ۳۰ خرداد ۹۸ و آزمون کتبی رشته‌هایی که روز ۱۳ اردیبهشت برگزار می‌شد، به روز جمعه ۳۱ خرداد ۹۸ موکول شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.