آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

یکی از چهار نماینده ایران در آستانه حذف از لیگ قهرمانان

آیا تراکتورسازی جای استقلال ، آسیایی می شود؟

با توجه به بدهی های بسیار زیاد خارجی استقلال، به نظر می رسد این باشگاه در خطر حذف از آسیا قرار داشته باشد و حکم اخراج بدلیل بدهی های زیاد ارزی آبی ها را تهدید می کند. اخیرا وینفرد شفر آلمانی نیز به این جمع اضافه شده است.

خطر حذف در کمین یکی از چهار باشگاه ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا است.

به گزارش تابناک ورزشی، رئیس فدراسیون فوتبال از خطر حذف یک باشگاه ایرانی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا صحبت کرد. مهدی تاج در نشست خبری امروز خود در مورد مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد. تاج در مورد خطری که در کمین یکی از نماینده‌های فوتبال ایران برای حضور در لیگ قهرمانان وجود دارد صحبت کرد.

تاج گفت: یک باشگاه ایرانی به دلیل شکایت‌هایی که علیه‌اش مطرح شده همچنان پرونده‌هایی در ارتباط با این تیم باز است و ممکن است به همین دلیل نتواند در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند. با این وجود ما نباید سهمیه‌مان را از دست بدهیم و در صورت اینکه تیمی نتواند در آسیا حضور یابد تیم دیگری را جایگزین می‌کنیم. تبم جایگرین هم انتخاب شده است!

با توجه به بدهی های بسیار زیاد خارجی استقلال، به نظر می رسد این باشگاه در خطر حذف از آسیا قرار داشته باشد و حکم اخراج بدلیل بدهی های زیاد ارزی آبی ها را تهدید می کند. اخیرا وینفرد شفر آلمانی نیز به این جمع اضافه شده است.

آیا تراکتورسازی جای استقلال ، آسیایی می شود؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۲ ۰۹:۱۵

این تیم های درباری هر چه زود تر خصوصی بشن بنفع تمام فوتبال هستش

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۱ ۱۴:۵۷

خوب شد انشا...پرسپولیس هم حذف میشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۱۲:۲۷

به به چه شود آخر اینهمه ظلم ....

سوسان۱۳۹۸/۰۳/۲۰ ۰۸:۳۱

پول بیت المال حاضره طلبکارها راضی میشند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۲۳:۰۰

تیمهای دولتی بیت المال کلا باید جمع شن تا فساد ریشه کن شه در ورزش

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۲۲:۲۷

در سطح کنفدراسیون آسیا همه کار می کنند که تراکتور وارد آسیا شود و تماشاگرانش علیه منافع ملی شعار دهند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۷:۱۴

فوتبال حکومتی تهش همینه، سوئ استفاده سیاسی و‌مالی و‌خروجی بلند مدت هم نداره

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۶:۵۳

وقتی میگن پرسپولیس تیم حکومتی است و قهرمان مهندسی شده لیگ و جام حذفی است دلیلش همین جور مسائل است

حسین۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۶:۲۱

استقلال حذف کنید تا سازمان وزارت به اتیش بکشیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۶:۱۶

آقای تاج و فدراسیون فوتبال در راستای خدمت به پرسپولیس این شاهکار جدید را رونمایی کرد.
واقعا جای تشکر دارد. فدراسیون لنگی

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۵:۵۹

نتیجه بی تدبیری مدیران باشگاه

تراکتور قهرمان۱۳۹۸/۰۳/۱۹ ۱۵:۵۴

عجب مدیرانی داریم این همه بدهی تیمهای ورزشی حاصل بی مسئولیتی افرادی است که از روی کنجکاوی و بدون تخصص وارد این عرصه ها می شوند و هم خودشان را به ... می کشند و هم یک تیم و رویاهای هوادارانشان را بر باد می دهند. کاش کسی پیدا می شد و با مسببین این اتفاقات از رییس فدراسیون تا آبدارچیش برخورد می کرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.