رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: طبیعت مه آلود
7بازدید
۱۲۹

آخرین تحولات خاورمیانه؛

واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان/ واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران/ توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس/ اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران، توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس، اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب و دیدار سفیران تروئیکای اروپا در ایران با نمایندگان اینستکس در تهران، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان نیز اشاره کرد.

واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان/ واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران/ توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس/ اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران، توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس، اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب و دیدار سفیران تروئیکای اروپا در ایران با نمایندگان اینستکس در تهران، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ «ماجا کوسیانچیچ» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه در واکنش به حادثه انفجار دو کشتی نفتکش در دریای عمان، کشورهای منطقه را به خویشتن‌داری دعوت کرد.

سخنگوی فدریکا موگرینی در خصوص این حادثه خاطرنشان کرد: «منطقه بیش از این به عوامل تنش‌زا و ثبات‌زدا نیاز ندارد و به همین دلیل فدریکا موگرینی و اتحادیه اروپا از کشورهای منطقه می‌خواهند برای جلوگیری از بروز هرگونه تنش، حداکثر خویشتن‌داری را از خود نشان دهند.»

«سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز روز پنج‌شنبه در واکنش به حادثه انفجار دو فروند کشتی نفتکش در دریای عمان تأکید کرد، نباید در مورد این حادثه زود قضاوت شود.

واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان/ واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران/ توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس/ اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

این دیپلمات ارشد روس پس از دیدار با اعضای کمیته روابط خارجی دومای روسیه، در خصوص حادثه اخیر در دریای عمان به خبرنگاران گفت: «من می‌خواهم از این فرصت استفاده کنم و در مورد هرگونه نتیجه‌گیری شتابزده و نیز تلاش برخی کشورهای شناخته‌شده برای تحمیل مسئولیت حادثه به یک کشور خاص هشدار دهم.»

واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران

روز پنج‌شنبه، رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی توئیتری در واکنش به سفر شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن به تهران و دیدار وی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: تهران و واشنگتن هیچ‌ یک برای توافق آماده نیستند.

ترامپ در این پیام توئیتری نوشت: «هرچند سفر نخست‌وزیر آبه به ایران برای دیدار با آیت‌الله علی خامنه‌ای را بسیار قابل تمجید می‌دانم؛ اما من شخصاً احساس می‌کنم که هنوز حتی برای فکر کردن به یک توافق [بین ایران و آمریکا] بسیار زود است، نه آنها [برای توافق] آماده‌اند و نه ما».

واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان/ واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران/ توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس/ اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی روز پنج‌شنبه در دیدار با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن و هیأت همراه تأکید کردند: «جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی با آمریکا در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد، زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی مذاکره تحت فشار را نمی‌پذیرد».

توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس

«حزام الحزام» استاد دانشگاه و کارشناس عربستانی مقیم لندن، ساعاتی پس از حادثه برای دو نفتکش در دریای عمان گفت، امارات عربی متحده با حمله به نفتکش‌ها علیه ایران توطئه می‌کند.

الحزام روز پنجشنبه در صفحه توییتر خود نوشت: امارات همچنان امنیت منطقه را پس از هدف قرار گرفتن نفتکش‌ها در دریای عمان به بازی گرفته و آن را به خطر انداخته است. به همین دلیل، پیش از حادثه اعلام حالت فوق‌العاده کرده بود. دلیل این کار این است که رضایت آمریکا برای حمله نظامی به ایران و حمایت عمان و پاکستان را جلب کند.

این معارض خاندان سعودی در ادامه تأکید کرد: ایران هر چقدر در معرض تحریم‌های اقتصادی قرار گیرد، آن قدر ساده‌لوح نیست که روند کشتیرانی را به این شیوه تهدید و تعطیل کند.

او در خصوص حادثه نفتکش‌ها در بندر الفجیره نیز گفت: این حادثه را سازمان اطلاعات امارات به سرکردگی «محمد دحلان» مشاور «محمد بن زاید» با هدف برافروختن جنگ علیه ایران ترتیب داده بود.

حزام الحزام افزود: در ماه رمضان به شما گفته بودم که ابوظبی با حمایت ریاض آتش جنگ را در خلیج [فارس] برافروخته است. گمان می‌کنند که [جنگ] بازی کودکان است... ایران می‌تواند امارات را با یک ریتوئیت ساقط کند.

این استاد دانشگاه در خصوص هدف قرار دادن فرودگاه سعودی «أبها» توسط نیروهای یمنی نیز گفت، این یک پاسخ فراگیر بود و دیگر کسی انتظار پاسخ قوی‌تر از حکومت سعودی به این حمله را ندارد، چون عربستان سعودی تمام توان خود را پیش از نشان داده و اکنون منتظر گشایش بین‌المللی است.

اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

«شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن پس از دیدار با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، به خبرنگار همراهش گفت: توانستم رهبر عالیقدر ایران را چهره به چهره ببینم و باورهای ایشان درمورد صلح را بشنوم. آنها (باورهای ایشان) قدم اصلی و روبه جلو برای تضمین صلح و ثبات در این منطقه است.

دیدار سفیران تروئیکای اروپا در ایران با نمایندگان اینستکس در تهران

دولت انگلیس در بیانیه‌ای روز پنجشنبه (23 خرداد/ 13 ژوئن) از دیدار سفیران کشورهای فرانسه، انگلیس و آلمان در ایران با نمایندگان ساز و کار اروپا برای تجارت با ایران، به نام «اینستکس» و کارشناسان فنی سه کشور اروپایی در هفته جاری خبر داده است.

واکنش اتحادیه اروپا و روسیه به انفجار دو نفتکش در دریای عمان/ واکنش ترامپ به سفر شینزو آبه به تهران/ توطئه جدید اماراتی‌ها علیه ایران در خلیج فارس/ اظهارات آبه بعد از دیدار با رهبر انقلاب

در بیانیه‌ای که بعد از این دیدارها انجام شده آمده است: «سفرای بریتانیا، فرانسه و آلمان در ایران این هفته پذیرای نماینده های اینستکس و همچنین کارشناسان فنی سه کشوراروپایی بودند که برای دیدار و گفت‌وگو با کارشناسان و همتاهای مربوطه ایرانی خود به تهران سفر کرده بودند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «جلسه هایی مانند این – که توسط سازمان پشتیبانی فنی و تبادل اطلاعات اتحادیه اروپا (EU TAIEX) تامین می شوند – کمک کرده‌اند تا تلاش‌های مشترکمان برای اطمینان از اینکه تجارت با ایران بر مبنای قوانین بین الملل و اتحادیه اروپا و نیز از طریق ساز و کار ویژه مالی اینستکس ادامه پیدا کند مؤثر واقع شوند. ما فشار اقتصادی که مردم ایران با آن مواجه هستند را درک می‌کنیم. ما متعهد هستیم به همکاری به ایران ادامه دهیم تا هر چه سریع تر اولین تراکنش اینستکس انجام شود. نشست های تخصصی مانند آنچه در تهران برگزار شد، بهترین راه برای نزدیک کردن دو طرف به هدف مشترکمان است که همانا تسهیل روابط تجاری و اقتصادی مشروع با ایران است. در همین راستا دو طرف درباره یک نقشه راه مشخص توافق کرده اند تا پیشرفت کار را تسریع بخشند.»

سه کشور اروپایی طرف برجام از یازدهم بهمن‌ماه ساز و کاری به نام اینستکس INSTEX را برای تسهیل مبادلات تجاری با ایرن راه‌اندازی کرده‌اند.

اینستکس سرواژه‌ای است که از قرار گرفتن حروف ابتدایی عبارت «Instrument in Support of Trade Exchange» به معنای «ابزاری برای حمایت از مبادلات تجاری» تشکیل شده است.

این نهاد در فرانسه ثبت شده و مقر آن در پاریس است. اداره آن بر عهده آلمان است و انگلیس هم به عنوان سهامدار در آن مشارکت خواهد داشت. ریاست این کنسرسیوم اقتصادی را «پر فیشر»، مدیر سابق «کومرتس‌بانک» آلمان بر عهده خواهد گرفت.

اروپایی‌ها ثبت این کانال ویژه را با تأخیر فراوان آغاز کردند و فعلاً از وعده‌های اولیه برای پوشش دادن مبادلات نفت با ایران عقب‌نشینی کرده‌اند. اینستکس قرار است در مراحل اول مبادلات مربوط به مواد غذایی، دارو و تجهیزات پزشکی را پوشش دهد، اما کشورهای اروپایی وعده گسترش آن را داده‌اند.

کشورهای اروپایی پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای برجام وعده داده‌اند، با تضمین منافع اقتصادی ایران، این توافق را حفظ کنند. این کشورها، به ‌رغم ایستادگی‌های لفظی و سیاسی در برابر اقدام آمریکا تا کنون هیچ اقدام عملی برای محقق کردن وعده‌هایشان صورت نداده‌اند.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۷ ۰۶:۱۳

اين عكس و اونچه كه ايران رو متهم ميكنند يك مورد ابهام دارد. در حالي كه دود ناشي از انفجار يا بهرحال برخورد هر چيز ديگري كه ادعا ميشود سبب اتش سوزي شده ، بسمت چپ است دود انتهاي سمت چپ كشتي درست در جهت مخالف و به سمت راست است.

آموزگار۱۳۹۸/۰۳/۲۶ ۱۳:۱۰

هیچ انسان شرافتمندی دوست ندارد بمب اتم یا هیدروژن در جهان باشد اما دوستان اگر پاکستان بمب نداشت مدتها قبل به هندوستان باز گردانده شده بود ضمن اینکه معتقدم محمد علی جناح به تحریک انگلیسیها بزرگترین خیانت را به یکی ازفرهیخته وشریفترین انسانهای تاریخ بشر یعنی گاندی بزرگ کرد وپاکستانرا از هندی جدا کرد که در آن همه ادیان در کنار هم به خوبی زندگی میکردند اما بعد از آن مسلمانان هند وکشمیر در عذابند هم بنگادش وهم پاکستان باکمک امریکا وعربستان بافقر وکودتا میگذرانند یعنی با نوکری

سمرقندی۱۳۹۸/۰۳/۲۵ ۰۸:۴۹

دولتمردان باید به امارات هشدار دهند که هدف ثابت مثل امارات و عربستان بهتر است تا هدف شناور
پس در صورت جنگ اول آنها مورد هدف قرار خواهند گرفت ونابود خواهند شد سپس ناوهای امریکایی

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۹:۱۸

امروز اگر دلار گران شده و موجب مشکلات اقتصادی شده است که جز حباب چیزی نیست اما از آنطرف موقعیت صادرات به همان نسبت بهتر شده است. امروز اگر آمریکا از برجام خارج و ایران را تحریم کرده حداقل موجب مزمت دنیا قرار گرفته و بسیاری از کشورها چون چین و روسیه و بسیاری از کشورهای دیگر که بازار خوبی می توانند برای ایران باشند حاضر به تمکین تحریم ها نیستند و موقعیت ایران نسبت به سال های قبل در خصوص تاثیر تحریم ها بهتر است مهم این است مدیریت کشور به دست افرادی باشد که دلسوز و باهوش و بتوانند از قابلیت ها و منابع به نحو احسن استفاده کنند که در این صورت ایران علی رغم مشکلات عدیده ای که دارد آینده بسیار خوبی خواهد داشت

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۹:۰۵

ناشی کاری های امارات را می توان در حمله به نفت کش ها بوضوح دریافت کرد آنهم در زمانی که نخست وزیر ژاپن بعد از ۴۰ سال به ایران آمده است. امارات از ناحیه چابهار و بی رونق شدن مرکز تجاری دبی به شدت عصبانی است و ایران هر طور شده حتی یارانه باید بندر چابهار را به مرکز تجاری بزرگ نه تنها برای ایران و همسایگان شمالی بلکه برای دیگر همسایگان تبدیل کند. ضمن اینکه که این بندر می تواند محرومیت های استان های همجوار چابهار را جبران و موجب کاهش درگیری های ناشی از مواد مخدر شود.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۹:۰۵

يكي نيس بگه قراره چكار كنيم و كجا بريم ؟ تا كي تحريم ، تهديد ، تنش ، بيكاري ،فقر و ....چرا نميتونيم مثل بقيه كشورها روي ارامش رو ببينيم ؟ خواست اكثريت مردم چرا اهميتي نداره ؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۴۸

عربستان و امارات که دستشان به خون هزاران بیگناه یمنی، سوری و ... آلوده است و همگان دردنیا این را باور دارند، برای آنکه دنیا را با خود علیه ایران همراه کنند مدام دست به خرابکاری در خلیج فارس میزنند تا افکار عمومی مردم جهان را علیه ایران همراه کنند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۱۴

ملاقات نخست وزیر ژاپن با رهبری پایان دیپلماسی با آمریکا برای همیشه بود . تنها گزینه باقیمانده جنگ هست . البته مقام رهبری فرمودند جنگ نخواهد شد . یعنی شروع کننده جنگ نخواهیم بود . با این اوصاف تحریم ها کما کان پابرجا و شدت خواهد گرفت . و گزینه مقاومت مردمی کماکان پابرجاست . حال آیا آمریکا واقعا به دنبال براندازی هست یا نه ! و واقعا اگر دنبال براندازی باشد کدامین روش را در پیش میگیرد . فشار بر مردم و یا گزینه نظامی !

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۱۰

خطای محاسباتی کردند ، تصور می کردند ایران موافقت کند که با امریکا مذاکره کند خواستند همه چیز رو با این حادثه به هم بریزند حالا هم مدرکی جا گذاشتند که ابرو و حیثیت نداشته یشان را بر باد خواهد داد از قدیم گفتن چاله نکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۶:۲۴

ما اگر با آمریکا درنیفتاده بودیم الان مثل پاکستان میتونستیم بمب اتمی هم داشته باشیم و امنیتمون تضمین بود.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۹:۳۰

منفی اشتباه دادم

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۸:۲۴

میشه بفرمایید پاکستان چه امنیتی داره صرفا یک یا چند بمب اتم بی خاصیت داره و هنوز نتونسته برق کشورش رو تامین کنه

سرباز۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۴۲

با کمال احترام برای حضرت عالی
کلام شما در این خصوص بی مورد و به دور از واقعیت است
چنانچه رهبر عزیز ما بیان کردند ما به دنبال سلاح هسته ای نیستیم، که اگر می خواستیم نیازی به اجازه ی آمریکا نداشتیم
سلاح هسته ای هیچ زمان امنیت آفرین نبوده و نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۳

مگه نگفتن اگه نفت ما صادر نشه، نفت هیچکس دیگه هم صادر نمیشه؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۸:۱۲

او گفت، تو چرا باور کردی

آموزگار۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۳

1-اگر برجام دو وسه که آقای روحانی گفت اما بعلت تشر نخواست یا نتوانست بگوید جریان چه بود لابد قراری بوده وچون انجام نشد اباما همکاری نکرد2- اتفاقات خلیج فارس ودریای عمان باتوجه به نزدیک بودن به ایران میتوانند از انها جلوگیری کنند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۱

تابحال می‌گفت ما آماده مذاکره هستیم و منتظر تماس ایرانیها هستم
حالا میگه نه ایرانیها اماده آمد نه امریکا

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۸:۱۰

ترامپ دستش به ایران نمی رسید، می گفت پیف پیف بو می ده

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۴۰

خسته ام
.......
.......
خسته.
می فهمی
درکم کن درکم کن

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۸:۰۸

کی خسته است؟ دشمن

آفتاب تابان۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۰

یکی از اهداف آبه در تهران این بود که اگر مذاکره ای شد که باید در کشور ثالث باشه ژاپن میزبان اون بشه که هم در دراز مدت باعث پیوند بیشتر و بهتر دوملت ایران و ژاپن بشه و هم اعتبار بین المللی یرای آبه و ژاپن اما متاسفانه این شانس از بین رفت علاوه بر این که با انفجار کشتی ژاپنی از یک کشور حداقل بگم خنثی به یک کشور منفعل تبدیل شد کاره کیه بماندولی اینا خیلی شوکه شدن و احتمال اینکه حرفای آمریکارو بپذیرن هست

طبری۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۲۶

ای کاش فکر مذاکره کلامنتفی بشه .واقعاًفکر می کنید ترامپ به مذاکره احتیاج ندارد ؟داردبه خدا دارد.باکشورهایی که به ما احترام می ذارند رابطه داشته باشیم با این همه ثروت ملی کافی است البته به شرط اینکه مسئوولیت امور به افرادی سپرده شود که هم عشق به وطن داشته باشند وهم عشق به الله فراموش نکنیم غیور مردانی چون همت باکری چمران وهزاران شهید دیگر داشته ایم که برای این مرزو بوم ازجان خودشان گذشتند وهنوز هم هستند و ما بایستی آنان را مجبور به حضور در صحنه کنیم واین خیلی سخت است .چون باید از خودمان شروع کنیم در هرجا که هستیم با در نظر گرفتن خدا کار کنیم فقط اگر خدا را در همه کارهایمان داشته باشیم هیچ کس نمی تواند به این کشور لطمه وارد کند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۶

«آنهاقدم اصلی و روبه جلو برای تضمین صلح و ثبات در این منطقه است.»
بعد از کپی پیست ،حتما جملات را چک کنید. !!!
1-وقتی تولید کننده ایرانی در شرایط بحرانی برای درآمد بیشتر جنسش را دست ایرانی نمیدهد و به کشورهای همسایه صادر میکند ،حتی اگ بخواهیم هم نمیتوانیم از او حمایت کنیم چون آنها حامیانشان را در کشورهای همسایه جستجو میکنند .مگر ، جنسشان را نتواند در آنجا بفروشند تا بیایند از مسئولین بخواهند که آنها از مردم بخواهند از کالای ایرانی حمایت کنند.
کافیست به فروشگاههای زنجیره ای سری بزنید تا ببینید میتوانید به راحتی خمیردندان ایرانی یا مسواک ایرانی پیدا کنید ؟
هر طور که با تولید کننده و کالای ایرانی برخورد کنیم نهایتا ما بعنوان مصرف کننده متضرر میشویم.
.-ما باعث بوجود آمدن امارات با جمع شدن میکرو جزایر در خلیج فارس شدیم.آنقدر به این ها چیزی نگفتم که باورشان شده ،کشورند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۶:۲۵

حالا که دست به حذف بخشی از کامنت زده اید لااقل آثار تشخیص حذف را هم از بین ببرید.نمیشود نظری بند یک آن شماره داشته باشد و بندهای دیگر بدون شماره باشد.
شاید هم با این کار میخواهید سطح نظر دهنده ها را پایین بیاورید و خواننده با دیدن بی نظمی و بهم ریختگی فکر کنند کامنتگذار خودش هم نفهمیده چه نوشته است ؟ به هر حال از لطف شما سپاسگزاریم

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۵۸

دراین اشفته بازار خاورمیانه ازطریق یمن باید چندتا از برجها ومناطق حساس امارات زده شود که امارات احساس خطر کند ودست از شرارت بردارد چون وقتی نا امن شود کسی راضی نیست انجا سرمایه گذاری کند

حمید کلباسی۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۵۲

تا وقتی ایران و کشورهای جهان سوم نفت و گاز و منابع طبیعی دارند ؛ آش و کاسه همین است

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۵۱

مریکا شیطان بزرگ است و تعامل به ضرر مملکت است برجام گواه و سند این حرف است و سخنی غیر از این ناشی از حب نفس وخود کم پنداری و خودباختگی در مقابل غرب است غرب و امریکایی که ارزوی نابودی ایران را دارند و مشتی هم انها را تایید میکنند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۴۰

باید به تمام توطئه ها پاسخ قاطع و محکم داد!

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۱۳

خدا کنه مذاکره ای انجام نشه چون در حال حاضر وضع فقرا بهتر شده چون پول به خارج کشور نمیره و برا همین دلار ارزون شده و ارزونتر هم خواهد شد.

م۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۶:۱۱

فکر میکنم شما قرص مصرف میکنی

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۷

تحلیل طوفانی بود . منقلب شدم

بهروز۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۳۴

جنگ چیزی جز خرابی ونکبت به ارمغان نداره خداوند این سایه شوم رو از سر مردم برداره انشالله

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۷

بعضی ها جنگ را نعمت میدانند!

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۱۶

این زندگی هم جز زجرکش بودن چیزی ندارد

پرویز۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۰۵

من کاری به اینکه مذاکره کنیدیانکنیدندارم
دلالهادارن مامردم عادی رانابودمیکنن

حمید۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۵۶

پیام خرابکاران کشتیها به ایران چیست؟ در حالی که ایران در حال دیدار با ژاپن هست انفجار نفکش ها با خدمه روسی و محموله متعلق به ژاپن چه میتواند باشد؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۵۵

حمله به نفت کش هاازطرف هرکی باشه به نفع ایران است.
این یعنی نتیجه تحریم ها ومشکل درست کردن برای ایران.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۳۲

چرا مقامات بلند پایه کشور این حملات را محکوم نمیکند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۲۸

بهیچوجه منطقی نیست ایران در شرایط شعب ابیطالب کنونی چنین کار بی منطقی انجام داده باشد و تمامی اتفاقات دال بر برنامه ریزی و توطئه بر علیه ایران در این شرایط حساس می باشد
همه ما میدانیم امارات عربستان بحرین از ابتدای امضا برجام و باز شدن درهای کشور ناراضی و مترصد ضربه زدن به ما بوده اند
ضمنا ارزوی درگرفتن جنگ و دستیابی به جزایر رویایی دست نیافتنی و به گور رفته ایست

یداله۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۱۷

من به عنوان یک ایرانی تصمیم گرفته ام که دیگر هیچ وقت کالای ایرانی نخرم ( با وجود اینکه برای خرید کالای ایرانی خیلی تبلیغ می کردم ) زیرا فهمیدم که کارخانه داران ما در شرایط بحرانی پشت مردم را خالی می کنن و فقط به فکر پر کردن جیب هایشان هستن و به اصطلاح از آب گل آلود ماهی می گیرن .

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۳۲

شما لیاقتت همان کالاهای چینیه

سارا۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۴۳

افرین باهات موافقم دو سال پیش واسه یک تولیدکننده داخلی کار میکردم دقیقا شبیه ارباب رفتار میکرد اکثر تولیدکننده ها دنبال پول هستن حیف حمایت که ازینا ادم بکنه

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۵۹

کرک و پر ترامپ ریخت.مردک فکر کرده خیلی ابهت داره.دشمنی مثل آمریکا رو نباید اصلا نادیده گرفت ولی اصلا هم نباید ترسید.در مرام ما ترس نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۳۰

دشمن ما اختلاسه یادمونم نمیره

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۵۷

اگه ایران گام دوم اقدامات برجامیش رو هم مثل گام اول محکم برداره شک نکنید که اروپا و آمریکا هم چند قدم اساسی از مواضع غیر انسانی و تروریسم اقتصادی‌شون عقب نشینی میکنن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۴۵

جهان ایران نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۵۶

نمی دانم چرا همه بر علیه ما توطئه می کنند ما اینقدر پسر خوبی هستیم. آخه این قده خوب بودن و این قده توطئه واقعا انصاف نیست.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۳۷

اینم حرفی است

mohammad۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۵۵

با سلام
شیخ نشین امارات کوچک ناچیز و شیخ نشین بی خرد سرزمین های حجاز دمشان را به سیستم حاکمه امریکا وصل کرده اند انها عین یک پشه لنگ هستند که می خواهد جلو قطار سریع السیر با سرعت ششصد کیلومتر در ساعت بایستد وخود نمایی کند ومانع از حرکت و ادامه حرکت ان شود هر چند ما حتی این پشه های لنگ را نادیده نمی گیریم اما کارهایشان تمسخر امیز است دلیلش این است که نمی دانید ایران به یک قدرت بزرگ وبسیار قوی منطقه تبدلیل شده وروز به روز قدرتش در حال افزایش است اژدر های ایران اگر به این کشتی های نفتکش اصابت کند با توجه قدرت وسرعت انها کشتی را به دونیم می کند نه اینکه اسیب کمی به انها بزند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۴۳

چرااین کارها را میکنید مردم چه گناهی کردند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۳۸

دوست محترم کدام تولید؟ باکدام کیفیت ؟

مسعود۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۶:۰۱

محصولاتی مثل ژیان و فیات و لادا که بی
کیفیت بودن سالها در اروپا وسیله ی مردم بود آیا مثل ما صنعتشون را تمسخر کردند؟؟ آخه چقدر خودزنی؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۳۶

اگه درخلیج فارس خدای ناکرده جنگ بشه کشورهای مینیاتوری مانند ابوظبی و مانند آنها خیلی صدمه می بینند ولی نمیدانم چرا اینقدر اصرار به جنگ دارن؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۵ ۲۱:۴۹

پس توی ایران هم بلتون داریموخبر نداشتیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۲۸

ابوظبی کشور نیست. جوابت هم نمیدونم. ولی شاید به خودشون و قدرتشون باور دارند

داریوش۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۴

پشتشون به آمریکا گرمه و دلخوش به حمایت آنها هستند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۳۵

من در تعجب هستم كه چرا دست رو دست گذاشتيم تا ديگران عليه ما توطئه كنند، حالا كه الحمدولله يمن رو داريم ، باور كنيد يه حمله پهبادي از نوع حمله اي كه در شروع جنگ ايران وعراق با ١٤٩ فروند به عراق انجام داديم ، عليه امارت به خصوص دبي ترتيب بديم، تمام درامد اين عوضيها از بين ميره و ديگه غلط اضافه نمي كنند، البته كه از طريق يمن انجام بشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۹

ازماست که بقرماست وقتی رییس جمهور مدعی حقوقدان و 14سال تجربه در شورای امنیت ملی بطورعلنی تهدید اعلام ئمیکند ازتنگه هرمز یا مانفتمان راصادرمیکنیم ویا هیچ کشوردیگری نمیتواند نفت صادر نماید انگشت اتهام بسوی تهدیدکننده میشود جناب شیخ حسن روحانی ای کاش سنجیده اظهارنظر میکردید شما با ملت مظلوم ایران طرف نیستید که پس ازگذشت بیش از6سال نه تنها به کوچکترین وحداقلیترین وعده انتخاباتیت بهبود وضعیت اقشارآسیب پذیر نه تنها عمل نکردی بلکه فشاراقتصادی رابا تحمیل تورم بی سابقه مضاعف نمودی سعی کن در اظهارات بعدی سنجیده صحبت کنی وبااظهارات نسنجیده به کشوروملت هزینه های جبران ناپذیر تحمیل ننمایی

مسعود۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۲

بهترین دفاع حمله است من فقط با این حرف ایشان موافقم ..مگر میشه که نفت مارا تحریم کنند ومردم کشور را در قحطی نگه دارند اما کشتی های نفتشان به راحتی از تنگه هرمز عبور کنند ..در تعجبم از هموطنانی که ذلت را به مردم تلقین میکنند...ترس برادر مرگه

چارک میرزا۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۵۰

!از ماست که بقرماست چیه ؛ مشدی؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۶

مگه آقای روحانی تذکر ندادند که گفتند در صورت تحریم نفتی ما هم نمی ذاریم کسی نفت بفروشه. حالا مشخص میشه همین حرف چقدر برای کشور هزینه داره.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۸:۳۷

اشتباهی مثبت دادم ببخشید. اتفاقا روحانی خیلی هم حرف درستی زده اینجور که شما می فرمائید همش باید برای آمریکا و شیخ نشین ها سر خم کنیم تا پس گردنی بزنند کمی غیرت داشته باشید

mohammad۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۵

باز هم دارندمسعولان ما را بازی میدهندووقت کشی مینماینداین باربا اینستکس

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۲۱:۲۱

با اف ای تی اف تحریم های بانکی لغو نخواهد شد و فقط آمریکا با اطلاعات کامل به تحریم هدفمند ایران خواهد پرداخت.

عمو قزوینی۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۴۹

بهتر بود اول املای مسئولان را یاد می گرفتی ؛ ببم جان

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۲۹

اینستکس همان طرح خفت بار «نفت در برابر غذا»ست و شفافیت مالی دروغ بزرگی است که اطلاعات مالی ایران برای هدفمند شدن تحریم ها در اختیار دشمن قرار می دهد.

علی۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۰۸

بایستی شفافیت مالی هم باشه . که برای برخی برادران محال است قبول کنند .پس جنگ حتمی است

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۳

ما نباید نقش منافقین خائن را در همکاری با بیگانه برای انجام چنین کاری نادیده بگیریم. امارات دارد با آتش بازی می کند. امیدوارم دلاوران یمنی درس خوبی به این شیخکها بدهند. برج خلیفه بیش از حد بلند است نظر شما چیست؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۲۵

خدایا منو هیچ وقت جوگیر نکن. خدایا بهم بباموز برج خلیفه یا هر جای دیگری هم صاحاب داره طرف مثل درخت وای نمی ایسته که ما بریم تخریب اش کنیم. هر ملتی از اب و حاک اش دفاع میکنه

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۲۳

تو رو خدا سیاستمدارهای ما رو ببینید.مثلا همه دشمنان از خداشونه ایران باعث انفجار کشتیها باشه. حتی اگه ایران نخواد تهدیداشو عملی کنه دشمنانش از طرفش عملی می کنند!

مسعود۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۴۵

دشمن های داخلی بدترند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۰۴

حرفهای این به زعم شما کارشناس فکر نکنم غیر از شما آنرا حتی شنیده باشد .

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۰:۵۵

ایران کشور کوچکی نیست و کلی هم همسایه داره. اگر سیاستهای اقتصادی کشور درست باشه، ایران میتونه با بالارفتن قیمت ارز، صادرات خوبی داشته باشه و اثر تحریمها کم بشه. اما سیاستهای کلان اقتصادی ضد تولید و بخش خصوصیه. مثل همین دلار چند نرخی که مانع جدی برای تولید و صادراته و در کاهش تورم کالاهای اساسی هم نقش زیادی نداشته. یا سایر سیاستهایی که ضد قدرت گرفتن بخش خصوصیه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۴:۱۲

اگر دلالها بزارن

حسین۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۳۲

بخش خصوصی مملکت ما به مردم رحم نمیکند و فرصت طلب است .نمیشود در این اوضاع به فکر منفعت بخش خصوصی بود. یک نمونه اش دپو کردن ارز های صادراتی در خارج از کشور است

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۰:۴۳

آقای کیهان حالا سر آن تیتر ها که می زدی هستی باید جوابگو باشی کشور در خطر است

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۴۷

هیچ خطری کشور را تهدید نمی کند. ترامپ هم هیچ غلطی نمی تواند بکند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۲۷

شما زیاد ناراحت نباش مملکت ایران بسیار بسیار قوی تر ان است که با تیر یک روزنامه به خطر بیفتد حرف های رسانه های ضد ایرانی را جدی نگیر

داریوش۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۵:۴۱

درود بر مردانی مثل شریعت مداری که حداقل یک مرام ویک عقیده دارند نه مثل بعضی ها که نه با مردم رو راست هستن
نه حداقل با خودشون تکلیفشون روشنه

پرویژ۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۵۹

اولاشایدازفیلترشکن داره استفاده میکنه
بعدشم هرجای دنیاباشه کشؤرش است وبایداظهارنظرکنه
به من وتوربطی نداره

حسی۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۰۸

تو در امریکا نشستی نگران مردم ایرانی ؟ هیچی نگو حق نداری حرف بزنی بیا اینجا داخل کشور بعد اظهار نظر کن

فرزاد۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۰:۲۸

این حادثه سفر آبه را تحت شعاع و بی نتیجه کرد خیلی حساب شده طراحی شده.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۲۶

اینکه گفتن مذاکره نمیکنیمم بی تاثیر نبودا

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۰:۱۰

پس می بینید که آمریکا برای حمله به ایران کاملا با برنامه به جلو می رود و بحث نمایشی نیست .

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۴۵

آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. هیچگاه این حقیقت را فراموش نکنید

سهراب۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۳۶

نگران نباش آمریکا ومتحد همیشگیش انگلیس واروپابه ایران حمله نخواهند کرد.راه های کم هزینه ترش در حال اجرا هستن.

سید رسول زنگانلی۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۲:۰۱

اخوی امتیاز میدیم تا آمریکا به ما حمله نکنه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۱:۵۹

نادان نباش،.

سیدرضا۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۰۹:۵۷

بعداز ملاقات آبه امید مردم به رفع تحریم ها ومشکلات شدید اقتصادی کم رنگ ترشد.

سیدرضا۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۷:۴۶

ما مردم ایران ساده لوح نیستیم و میدانیم که این با امریکابودکه خلف وعده کرد. ولیکن کم هزینه ترین راه حل رفع تحریم ها وکاهش فشارشدید اقتصادی بر مردم و همچنین دور کردن سایه جنگ را مذاکره میدانیم.ضمنا مذاکره به معنی تسلیم شدن نیست.یادتان باشدکه ایران باصدام هم مذاکره کرد. ضمنا همه میدانیم که تنهااسرایل وعربستان ازمذاکره بین ایران وامریکا ناخشنوندوالبته کاسبان تحریم وسودجویان در داخل.

س ح۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۰۰

امید مردم ن امید ساده لوحان
میخواستی چ اتفاقی بیفته؟ اونطرف زده زیر همه چیز و همطوره تحریمت کرده بعد میخوای چ مذاکره‌ای انجام بشه؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۰۹:۵۰

اگر امارات می تواند در ۲۰مایلی بنادر ما دست به کارهایی خطرناک بزند. پس اگر آمریکا وارد عمل شود چه.خواهد.شد و این فاجعه است

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۹:۲۷

کشتی ژاپنی درست در لحظه ای که آبه در حال مذاکره است هدف قرار میگیرد.!!زمانبندی و دقت در انجام این عملیات خیلی جالب است برنامه عبور و مرور این کشتی به جز در حرکت از مبدا کجا میتواند طرح ریزی شودبرنامه ریزان دقیقا میدانند در چه ساعتی و چه روزی این کشتی کجا هست به نظر شما ایران چرا باید درست در لحظه ای که در حال مذاکره است کشتی میزبان خود را آسیب برساند؟ قطعا این حمله تروریستی کار عربستان و امارات است تا بخت خود را برای جنگ دیگری همچون صدام با ایران بیازمایند

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۶:۰۱

بیست مایلی بنادر ما جزو آبهای بین المللیه نه آبهای سرزمینی‌ایران
کشتیهایی که مورد حمله قرار گرفتند هیچ ربطی به ایران نداشتند و ایرانی نبودند که ایران بخواهد ا ز اونها محافظت کنه
پس در این حملات هیچ خسارتی به منافع ایران وارد نشده که ایران خواسته باشه از اون جلوگیری کنه و نتونسته باشه ولی البته تلاش شما برای حفظ آبروی آمریکای عزیزتون و بالا بردن اعتبار و بزرگی و قدرت اون عزیز دلتون شایسته ستایش است ولی بد نبود اگر که میتونستید این همه پیغام و پسغام دادنها و واسطه فرستادنهای آمریکاجونتون رو هم به نحوی توجیه میکردید

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۰۹:۴۴

کاش امروز ببریدش نماز جمعه
ظاهرا خیلی تحت تاثیر قرار گرفته
شاید مسلمان شود و ایمان ارد

ناشناس۱۳۹۸/۰۳/۲۴ ۱۳:۰۶

بعد کشورش مثل کشورهای اسلامی بشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.