رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروایت قالیباف از دستور رهبر انقلاب درباره رابطه با چین
5بازدید
۰

تعییرات نسخه جدید اینستاگرام

اینستاگرام در یک به روزرسانی جالب به کاربران در خصوص غیرفعال شدن حساب کاربری هشدار می‌دهد. این موضوع تا پیش از این اجرا نمی‌شد و کاربران بدون هشدار امنیتی اکانت خود را از دست می‌دادند.

به گزارش تابناک به نقل از انتخاب، بخش از غیرفعال شدن اکانت‌های کاربران به رفتار‌های خود آنان بستگی دارد. درواقع برخی کاربران رفتار‌هایی انجام می‌دهند که باعث می‌شود از قوانین اینستاگرام تخطی کرده و در نتیجه اکانتشان حذف شود.

فیس بوک شرکتی متعلق به فیس بوک است و تا پیش از این حساب‌های کاربری را بدون هیچگونه اعلانی حذف می‌کرد، اما در حال حاضر، این شرکت سیاست‌های خود را تغییر داده و متعهد به هشدار دادن به کاربران پیش از غیر فعال کردن حساب‌های آنان شده است.

کاربران اینستاگرام اکنون اطلاعیه‌های درون برنامه‌ای را دریافت خواهند کرد که به آنان می‌گوید حسابشان در شرف حذف شدن است. درواقع در صورتی که حساب‌های کاربران در معرض رفع نقض دستورالعمل‌های اجتماعی در مورد مواردی مثل برهنگی، پورنوگرافی، آزار و اذیت، گفتار‌های نفرت پراکن، فروش مواد مخدر و تروریسم باشد، درنتیجه حساب کاربری این افراد حذف می‌شود.

تعییرات نسخه جدید اینستاگرام

درواقع کاربران با این روش جدید فرصتی برای حذف محتوا‌های آزاردهنده یا حتی بک آپ گیری از اطلاعات خود دارند. افزون بر این می‌توانند راهنمایی‌هایی برای بازگشت حساب کاربری خود دریافت کنند. اینستاگرام قصد دارد قابلیت حذف لایک‌ها را نیز توسعه دهد و طی روز گذشته شش کشور جدید را به فهرست حذف لایک‌های خود افزود. بر این اساس دیگر شمار لایک‌های ی پست برای دیگران به نمایش گذاشته نمی‌شود.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تابناک در صفحهٔ اصلی گوشی

با افزودن تابناک به صفحهٔ اصلی، همین نسخهٔ سایت را با یک لمس باز کنید.

  1. در مرورگر، دکمهٔ اشتراک‌گذاری را بزنید. این دکمه ممکن است داخل منوی مرورگر باشد.
  2. گزینهٔ افزودن به صفحهٔ اصلی (Add to Home Screen) را انتخاب کنید.
  3. اگر گزینهٔ Open as Web App نمایش داده شد، آن را روشن نگه دارید و افزودن (Add) را بزنید.

اگر این گزینه را نمی‌بینید، صفحه را در مرورگر Safari باز کنید.