آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

امداد رسانی هلال احمر به 93 هزار مسافر نوروزی

اسفندیاری با اشاره به انجام 2 هزار مورد عملیات امداد و نجات و رها سازی از جانب امدادگران هلال احمر گفت: از 25 اسفند تا 7 فروردین 27 هزار بیمار به صورت سرپایی درمان و 1800 مجروح نیز به مراكز درمانی انتقال یافتند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امداد رسانی به بیش از 93 هزار مسافر نوروزی در جاده های شهری و بین شهری كشور خبر داد.

احمد اسفندیاری گفت: در طرح ملی امداد و نجات نوروزی هلال احمر كه از 25 اسفند آغاز شد تا هفتم فروردین به بیش از 52 هزار مسافر در راه مانده در پایگاههای بین شهری هلال احمر اسكان اضطراری داده شد.

وی با اشاره به اینكه در این مدت 2200 حادثه در جاده های كشور اتفاق افتاد است، افزود: از این تعداد 1880 مورد تصادف جاده ای و مابقی آن حوادث طبیعی بوده است.

اسفندیاری با اشاره به انجام 2 هزار مورد عملیات امداد و نجات و رها سازی از جانب امدادگران هلال احمر گفت: از 25 اسفند تا 7 فروردین 27 هزار بیمار به صورت سرپایی درمان و 1800 مجروح نیز به مراكز درمانی انتقال یافتند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر به توزیع اقلام غذایی به بیش از 6 هزار نفر از آغاز طرح ملی امداد و نجات نوروزی اشاره كرد و افزود: طرح امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر با حضور بیش از 6 هزار امدادگر و نجات گر این جمعیت در بیش از 600 پایگاه امداد و نجات جاده ای ساحلی دریایی هوایی و كوهستانی و 12 بالگرد امدادی در 9 پایگاه هوایی تا 15 فروردین ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.