آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

۳۰ کشته در بارندگی‌های پاکستان

۳۰ کشته در بارندگی‌های پاکستان
مقامات پاکستانی اعلام کردند تداوم بارندگی‌های شدید در مناطق مختلف این کشور باعث کشته شدن ۳۰ تن و مصدوم شدن ده‌ها نفر دیگر شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بارش بی وقفه باران در شهر‌های مختلف ایالات خییرپختونخوا، پنجاب و سند باعث سرازیر شدن آبند‌ها و طغیان رودخانه‌ها و جان باختن ۱۸ نفر شد.

بارندگی شدید در شهر بندری کراچی در جنوب پاکستان نیز باعث جان باختن ۱۲ نفر براثر برق گرفتگی شد.

سازمان هواشناسی پاکستان در برخی از مناطق روستایی و شهری وضعیت اضطراری اعلام کرد و هشدار داده است که مردم در آستانه تعطیلات عید قربان از رفتن به مناطق نزدیک رود و یا سد خودداری کنند.

این سازمان همچنین از فعالیت یک موج بارشی جدید خبر داد و اعلام کرد بارش‌ها به‌ویژه در جنوب، شرق، شمال و شمال غربی پاکستان شدید خواهد بود.

براساس این گزارش برخی از شهر‌های ایالات خیبرپختونخوا، بلوچستان و سند نیز با خطر سیلاب بیشتری مواجه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.