آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

تجمع در مقابل شهرداری

جمعی از مردم و حامیان حیوانات با تجمع مقابل ساختمان شهرداری تهران ضمن اعتراض به فیلم‌های منتشر شده درباره سگ کشی توسط پیمانکار شهرداری، خواستار تصویب قانون حمایت از حیوانات شدند.

به گزارش ایسنا، این تجمع در حالی انجام شد که شب گذشته غلام محمدی – رییس مرکز ارتباطات شهرداری – اعلام کرد که این فیلم‌ها مربوط به دو سال قبل است و پیمانکار خاطی و همچنین یکی از معاونین شرکت ساماندهی مشاغل نیز در این خصوص عزل شده و با پیمانکار خاطی نیز فسخ قرارداد شده است.

‎همچنین پیروز حناچی شهردار تهران نیز صبح امروز در واکنش به انتشار این فیلم‌ها با بیان این‌که این فیلم‌ها مربوط به دو سال قبل است، اعلام کرد که با پیمانکار خاطی برخورد شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Ali۱۳۹۸/۰۵/۲۸ ۱۳:۳۳

شهرداری لطف کند به هریک از تجمع کنندگان دو الی سه قلاده از این حیوانات رو اهدا کنه ببرند منزل نگهداری کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.