آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
4بازدید

جزییات فوت دختر همدانی بعد از جراحی بینی

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با اشاره به بررسی‌های انجام شده در رابطه با مرگ دختر ۱۷ ساله همدانی پس از جراحی بینی علت مرگ وی را آمبولی ریه اعلام کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از برنا، دکتر احسان صالح اظهار داشت: در هفته گذشته یک دختر جوان همدانی پس از انجام عمل موفقیت آمیز عمل بینی با حال عمومی مساعد از بیمارستان مرخص می‌شود.

وی افزود: این بیمار یک روز پس از ترخیص دچار تنگی نفس شدید شده و به بیمارستان مراجعه می‌کند، اما متاسفانه آمبولی ریه سبب مسدود شدن رگ اصلی بیمار شده و همین عارضه باعث مرگ او می‌شود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه به نظر نمی‌رسد که پای قصور پزشکی در میان باشد، ابراز کرد: شیوع آمبولی پس از جراحی به ویژه در خانم‌ها بالا است و خود بیمار پیش از انجام عمل عوارض ناشی از این جراحی را پذیرفته است.

صالح با تاکید بر اینکه متاسفانه آمبولی قابل درمان نیست، تصریح کرد: برخی جراحی‌ها نیاز به دارو‌های پیشگیری از لخته دارد، اما معمولا اعمال زیبایی نظیر جراحی بینی نیاز به دریافت دارو ندارد.

وی با بیان اینکه هنوز هیچ گونه شکایتی از طرف بستگان متوفی اعلام نشده است، گفت: به محض ثبت هر گونه شکایت، بررسی این پرونده در سازمان نظام پزشکی شروع می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۰۷:۴۲

آقای دکتر احسان صالح دکتر مربوطه نباید آزمایشهای لازم جهت دارو‌های پیشگیری از لخته رو انجام میداد که شخص نیاز دارد یا نه خدا عاقبت همه ما رو ختم بخیر کند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۴ ۰۷:۴۰

در اردبیل هم یک خانم بخاطر عمل زیبایی بینی سه ماه هست که در کماست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.