آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را تمدید کرد

یک مقام اتحادیه اروپا از توافق نمایندگان دائمی کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای تمدید تحریم‌های روسیه خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه چهارشنبه شب به نقل از این مقام و بدون ذکر نام وی اعلام کرد: نمایندگان دائمی کشورهای عضو در مورد پیش‌نویس تمدید تحریم‌ های روسیه برای شش ماه دیگر توافق کردند.
مقام اروپایی گفت که تحریم ها به دلیل اینکه روسیه حق حاکمیت اوکراین را همچنان نقض می کند، تمدید می شوند.
گفتنی است، اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ همراه آمریکا مجموعه‌ای از تحریم‌های گسترده علیه روسیه در رابطه با اوضاع اوکراین به اجرا گذاشته است و هر شش ماه نیز آنها را تمدید می‌کند با این وجود روسیه از کشورهای اروپایی به عنوان شرکای خود یاد می‌کند و خواستار گسترش روابط و برداشته شدن تحریم‌هاست.

سال ۲۰۱۴ معترضان در اوکراین برای همگرایی با اتحادیه اروپا حکومت ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهوری وقت را که متمایل به روسیه بود در جریان برگزاری تظاهرات و اعتراض‌های خیابانی مورد حمایت غرب به ویژه آمریکا سرنگون کردند و از همان زمان نیز روابط مسکو با کشورهای غربی تیره و پرتنش شد چرا که مسکو این رویداد در اوکراین را کودتا با حمایت غرب خواند و غرب نیز به رهبری آمریکا و معترضان از آن به عنوان انقلاب یاد کردند.
در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا نام ۱۵۴ تبعه روسیه و اوکراین و ۴۴ شخصیت حقوقی قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.