آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
0بازدید
۰

پیشنهاد یک میلیارد دلاری هند برای سرمایه‌گذاری در خاور دور روسیه

هند برای نخستین بار پیشنهاد تخصیص یک خط اعتباری برای توسعه یک منطقه اقتصادی در کشور دیگری را ارائه داده و به مسکو پیشنهاد کرده یک میلیارد دلار برای توسعه خاور دور روسیه وام بدهد .

به گزارش فارس، به نقل از اسپوتنیک، نارندرا مودی نخست‌وزیر هند برای شرکت در مجمع اقتصادی شرقی روسیه در  ولادیوستک توسط مقامات کرملین به عنوان میهمان ویژه دعوت شده بود. 

وی در سخنرانی خود در این مجمع گفت: هند وام یک میلیارد دلاری را برای توسعه  خاور دور روسیه تخصیص خواهد داد که البته این نخستین بار است که هند یک خط اعتباری برای توسعه یک منطقه در کشوری دیگر اختصاص می‌دهد.

مودی همچنین از 11 استاندار منطقه خاور دور روسیه دعوت کرد تا به هند سفر کرده و در راستای تحکیم روابط اقتصادی دو کشور قدم بردارند. مجمع اقتصادی شرقی روسیه از 4 سپتامبر تا امروز و با حضور 8 هزار شرکت‌کننده از سراسر جهان برگزار شده و در حال برگزاری است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.