آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
7بازدید

جریمه نقدی تراکتور به علت تخلف هوادارانش

با حکم فدراسیون علیرضا ییرانوند محروم شد

کمیته انضباطی قطع نظر از توهین آمیز بودن یا نبودن رفتار بیرانوند به لحاظ تحریک تماشاگران تیم مقابل از مصادیق ماده ۶۰ مقررات انضباطی مصوب ۱۳۹۷ تشخیص و وی را به یک جلسه محرومیت در مسابقه رسمی و پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد

کمیته انضباطی رای خود را در خصوص دروازبان تیم پرسپولیس و تخلف هواداران تراکتور صادر کرد.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، رای کمیته انضباطی در خصوص بیرانوند و باشگاه تراکتور به شرح زیر است:

در خصوص گزارش ابرازی علیه علیرضا بیرانوند، دروازبان پرسپولیس مبنی بر اهانت بر تحریک تماشاگران تیم تراکتور تبریز با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده از جمله فیلم منتشره شده از وی در حین خروج از زمین مسابقه و با عنایت به دفاعیات و اظهارات ارائه شده در جلسه ۲۳ شهریورماه، کمیته انضباطی رفتار ایشان قطع نظر از توهین آمیز بودن یا نبودن آن به لحاظ تحریک تماشاگران تیم مقابل از مصادیق ماده ۶۰ مقررات انضباطی مصوب سال ۱۳۹۷ تشخیص و بر همین اساس، علیرضا بیرانوند به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم خود در مسابقه رسمی و پرداخت مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی به لحاظ عذرخواهی نامبرده و باشگاه مربوطه در رسانه، با رعایت ماده ۹۳ از مقررات موصوف محکوم می‌شود.

رای صادره قابل اجرا و از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر خواهی ظرف مدت یک هفته نزد کمیته استیناف فدراسیون است. ضمنا پرونده در خصوص شکایت باشگاه تراکتور نیز مفتوح رسیدگی خواهد بود.

با حکم فدراسیون علیرضا ییرانوند محروم شد

*تراکتورسازی

دیدار تیم‌های تراکتور تبریز و پرسپولیس تهران از سری رقابت‌های لیگ برتر در هفته دوم برگزار و از سوی تماشاگران تیم تراکتور تبریز تخلفاتی مبنی بر فحاشی به داور و تیم مقابل به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمنا با توجه به ارتکاب تخلف جدید و قطعی شدن محرومیت، دادنامه شماره ۹۳ مورخ ۹۸/۲/۷ مستند به بند ۵ ماده ۱۰۷ مقررات انضباطی یک جلسه محرومیت تعلیقی قبلی تماشاگران تیم تراکتور تبریز نیز به مرحله اجرا در خواهد آمد.

این رای در خصوص جریمه نقدی قابل تجدید نظر بوده و در خصوص محرومیت تماشاگران قطعی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

میانالی۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۱۲:۳۲

بازیکن تیم ملی باید افتاده و با شخصیت باشد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۱۰:۰۹

این بابا توقع داشته تشویق هم بشه

محمود فرنودی۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۰۲:۱۰

ظرفیت نیست !

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۰۱:۲۴

فقط یک جلسه! کار زشتش محرومیت چند جلسه میخواد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۲۴ ۰۰:۵۵

کمیته انضباطی یک بار دیگه نشون داد ادر برابر وزارت ورزش پرسپولیسی کم‌میآره احرا نشدن حکم تعلیقی واقعا خنده داره.

جاوید۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۲۳:۱۴

دست مسئولین مربوطه درد نکند . واقعا" اینگونه رفتار های زشت آنهم ازسوی یک عضو تیم ملی کشور ، باید بر چیده شود .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۲۲:۲۳

همه چیز به نفع استقلال .......... به یاد یاران آبی روحت شاد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۲۳ ۲۲:۰۶

تمام نظام بسیج شده است تا خواسته های تراکتور براورده شود!!؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.