آخرین خبردموکرات‌ها خواهان پایان درگیری‌ها در خاورمیانه هستند
2بازدید
۰

توقف طرح جذب معلمان شركتي در آموزش و پرورش

با توجه به تذكرات برخي از نمايندگان مجلس نسبت به معايب طرح جذب معلمان شركتي در آموزش و پرورش و بحث هاي وزير آموزش و پرورش مقرر شد، اجراي اين طرح متوقف شود.

وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد: طرح جذب معلمان شركتي در آموزش و پرورش متوقف شد.

به گزارش خبرگزاري ايلنا، وزارت آموزش و پرورش عنوان كرد: با توجه به تذكرات برخي از نمايندگان مجلس نسبت به معايب طرح جذب معلمان شركتي در آموزش و پرورش و بحث هاي وزير آموزش و پرورش مقرر شد، اجراي اين طرح متوقف شود.

بر اين اساس، با توجه به شروع سال تحصيلي و احتمال به هم ريختگي در سازماندهي نيروي انساني مدارس و خالي ماندن كلاس‌هاي درس دانش‌آموزان و نبود امكان جايگزيني نيروي آموزشي از طرف مناطق، نواحي و ادارات كل آموزش و پرورش استان‌ها، بخشنامه‌اي از سوي معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزارت متبوع به منظور كاهش نيروهاي خريد خدمات آموزشي صادر شد.

بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش، در جلسه مشترك آذر ماه سال گذشته روساي ادارات كل آموزش و پرورش استان‌ها و معاونان وزارت متبوع و بر اساس دستور صريح مقام عالي وزارت در سال تحصيلي آينده، قراردادي با شركت‌هاي خريد خدمات آموزشي منعقد نمي شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.