آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

هشدار وقوع سیلاب در سه استان شمالی

شرکت مدیریت منابع آب ایران به مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای سه استان شمالی کشور اعلام کرد که ضمن مراقبت حداکثری و انجام همه امور مربوط به پیش بینی و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی اقدام لازم به‌عمل آورند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، در حالی که روز گذشته جلسه ستاد ملی فرماندهی سیلاب در شرکت مدیریت منابع آب ایران در خصوص احتمال وقوع سیلاب در استان‌های شمالی کشور برگزار شد، شرکت مدیریت منابع آب ایران با استناد به نتایج این نشست، در خصوص وقوع سیلاب در استان‌های شمالی کشور هشدار داد.

طبق اعلام این شرکت، مطابق اخطاریه شماره ۴۵ و ۴۶ سازمان هواشناسی مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه و اعلام دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب ایران و بارندگی‌هایی که در استان گیلان، مازندران و گلستان در تاریخ‌های ۲۰ و ۲۱ مهر ماه رخ داده و پیش‌بینی شده است که طی امروز ادامه یابد، برآورد‌ها حاکی از این است که بارش‌ها به‌ویژه در بخش‌های شرق و جنوب استان گیلان و غرب و مرکز استان مازندران و به میزان ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی متر خواهد بود.

بیشترین شدت بارندگی مربوط به حد فاصل کاظم رود تا شلمان رود و سرشاخه‌های رودخانه‌های منتهی به تالاب انزلی است.

شرکت مدیریت منابع اب ایران به مدیران عامل شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌های یادشده اعلام کرد که ضمن مراقبت حداکثری و انجام همه امور مربوط به پیش بینی و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی اقدام لازم به‌عمل آورند.

صبح امروز، بارش شدید باران در چند شهرستان استان گیلان موجب طغیان رودخانه، آسیب دیدن زیرساخت‌ها و تخریب چند پل شد و طغیان رودخانه‌ها در پی بارش‌های اخیر در شمال کشور از استان گیلان آغاز شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۴۴

ساعت خواب سیل اومد و رفت تازه خبر میزارین ؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۲۱ ۱۴:۱۳

پس سازمان هواشناسی باید بره غاز بچرونه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.