آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
3بازدید
۰

خروج نظامیان آمریکایی از پایگاه جبلیه در رقه سوریه

تلویزیون دولتی سوریه امروز یکشنبه از خروج نظامیان آمریکایی از پایگاه الجبلیه در شمال استان الرقه سوریه خبر داد.

تلویزیون دولتی سوریه امروز یکشنبه از خروج نظامیان آمریکایی از پایگاه الجبلیه در شمال استان الرقه سوریه خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک، تلویزیون دولتی سوریه امروز یکشنبه از خروج نظامیان آمریکایی از پایگاه الجبلیه در شمال استان الرقه سوریه خبر داد.

این در حالی است که قبلا «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده بود که این کشور آماده است تا حدود ۱۰۰۰ نظامی خود را از شمال سوریه به مناطق امن منتقل کند.

اسپر همچنین افزود که به احتمال زیادی ترکیه قصد دارد تا حملات بیشتر خود را به سمت جنوب گسترش دهد.

وزیر دفاع آمریکا همچنین در ارتباط با جابه جایی صد‌ها نظامی آمریکایی در سوریه این را نیز افزود که نظامیان آمریکایی باقی مانده در واقع میان ارتش ترکیه و نیرو‌های قسد گیر کرده بودند و پس از گفتگو با ترامپ او دستور داد تا انتقال نیرو‌های باقی مانده آغاز شود.

اظهارات وزیر دفاع آمریکا درباره انتقال نظامیان آمریکایی در سوریه همزمان با ادامه حملات ارتش ترکیه علیه شمال سوریه صورت می‌گیرد.

از چهارشنبه گذشته که حملات ارتش ترکیه علیه شمال سوریه آغاز شده، این حملات با واکنش‌های گسترده و محکومیت‌های جهانی روبرو بوده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.