آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

صدور حکم اعدام کودک آزار ۲۵ ساله در شیراز

یک کودک آزار در شیراز به اعدام در ملاء عام محکوم شد.

به گزارش تابناک به نقل از  رئیس کل دادگستری فارس گفت: کودک آزاری که در مرداد ماه امسال اقدام به آزار و اذیت دختر بچه‌ای در شیراز کرده بود به اعدام در ملاء عام محکوم شد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی افزود: متهم ۲۵ ساله پرونده ضمن ربودن دختر بچه ۴ ساله‌ای در بیمارستان نمازی وی را مورد آزار و اذیت قرار داده بود.

پس از گذراندن مراحل قانونی و برگزاری جلسه رسیدگی مطابق رأی صادره از شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس، متهم به اعدام در ملاء عام و در محل ارتکاب جرم محکوم شد.

وی با بیان این که رأی صادر شده در خصوص این متهم به خاطر اذیت و آزار جسمی و روحی طفل خردسال است افزود:اتهامات دیگری نیز متوجه این متهم بود که در حکم صادره مجازات‌های جداگانه‌ای برای آن‌ها تعیین شده است.

رئیس کل دادگستری فارس گفت:متهم این پرونده به دلیل آدم ربایی به ۱۵ سال حبس و همچنین از جنبه عمومی بزه ایجاد مزاحمت برای بانوان نیز به یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.
وی گفت:رأی صادره قابلیت فرجام خواهی در مرجع دیوان عالی کشور دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.