مطالعات نشان می دهد ترکیبات موجود در چای می تواند با حفظ توانایی های شناختی و پیشگیری از زوال شناختی مرتبط باشد.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه «تسینگ هوآ» چین عنوان می کنند چای نه تنها تقویت کننده انرژی و آرامش دهنده است بلکه مهارت های شناختی و سلامت مغز را هم بهبود می بخشد. نوشیدن چای دم کرده در منطقه آسیا بسیار متداول است.
دکتر «جونهوآ لی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ما در مطالعه مان به طورجامع به بررسی تاثیرات نوشیدن چای بر مغز در سطح جهانی و منطقه ای پرداختیم و اولین نتایج ما حاکی از تاثیر مثبت نوشیدن چای بر ساختار مغز در سازماندهی کارآمدتر شبکه ارتباطات مغزی است.
محققان همچنین دریافتند چای به پیشگیری از آلزایمر هم کمک می کند.