آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

نساجی به نکونام و فولاد هم نه نگفت

تیم فوتبال فولاد خوزستان سومین برد پی‌درپی خود در نوزدهمین دوره لیگ برتر را با کسب سه امتیاز مقابل نساجی مازندران در خانه رقم زد.

به گزارش تابناک ورزشی, در ادامه دیدارهای هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم فوتبال فولاد خوزستان از ساعت 17 امروز (جمعه) در ورزشگاه شهدای فولاد به مصاف نساجی مازندران رفت که این دیدار در پایان به پیروزی یک بر صفر شاگردان جواد نکونام انجامید.

تک گل این بازی را احمد عبدالله‌زاده در دقیقه 88 وارد دروازه نساجی کرد تا روند بردهای تیم فولاد تداوم یابد و 15 امتیازی شود.قضاوت این دیدار بر عهده پیام حیدری بود که این داور به صابر حردانی و محمد آبشک از فولاد و علی شجاعی و رحمان جعفری از نساجی کارت زرد نشان داد. این پیروزی بعد از شکست دادن تیم‌های شاهین شهرداری بوشهر و ماشین‌سازی در هفته‌های ششم و هفتم سومین پیروزی پیاپی فولاد در لیگ برتر به حساب می‌آید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.